Sztárok

Ezek az RTL Klub tavaszi műsorai

2019. január 30-án a budai Déryné bisztróban jelenti be tavaszi műsorait az RTL Klub. A helyszínről tudósítunk, cikkünk folyamatosan frissül.

10:32 – Lesz A mi kis falunk is tavasztól, szombatonként este 8 órától. Csuja, Bánki, Lovas, Lengyel és Reviczky is visszatér a képernyőre. 

10:16 – Megújul a Barátok közt. A napi sorozat idén lesz 21 éves, azt mondják, hollywoodi sorozatokhoz mérhető képi világ jön, a nézők valami merészebbet, életszerűbbet láthatnak, filmesebb köntösben. 

10:09 – Kolosi elmondta, hogy a hétköznapi, 21:00 utáni műsorstruktúra egyik új eleme, hogy minden este más jellegű műsor lesz. Hétfőnként Isten veled, Magyarország, keddenként az Ujj Mészáros Károly rendezésében készült Alvilág című sorozat, szerdánként Szabó Zsófi celebrálja a Toplistát, csütörtökönként Sebestyén Balázs lesz képernyőn a Gyertek át!-tal, pénteken pedig a Doktor Murphy 2. évadja kerül képernyőre. 

10:00 – Hamarosan kezdődik, addig mutatjuk ÉNB Lalit. Kolosi Péter programigazgató épp most elevenítette fel, hogy hat évvel ezelőtt febuár 11-én indult, és hogy máig az Éjjel-nappal Budapest ez az egyik legnézettebb műsor Magyarországon. 

Tudod, hogy mi a születési neve? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top