Sztárok

Sokmilliós ékszerekben villogtak a luxusfeleségek a Story Gálán

Hollywoodi tulajdonos, sokmilliós biztosítás – a luxusfeleségek luxusékszerekben buliztak a Story magazin idei bálján.

Elképesztő pompa és csillogás közepette exkluzív helyszínen, a frissen felújított Szépművészeti Múzeumban rendezték meg a jubileumi, 20. Story Gálát. A rendezvényen évről évre megmutatja magát a hazai szórakoztatóipar krémje, és minden résztvevő igyekszik valami felejthetetlent mutatni.

A luxusfeleségek is kitettek magukért idén: Csősz Boglárka egy valódi gyémántból készült nyakláncban érkezett, mely állítólag több millió forintot ér, és külön biztosítást kellett rá kötni. „Érdekes, hogy Magyarországon az emberek nem is gondolják, hogy valódi gyémántokat hordunk, ez a törököknél másképpen van. Ott a nők a vagyonukat ékszerekbe fektetik. A családomban van egy ékszerész, így mindig szabadon tudom megvalósítani az ilyen álmaimat. Ha van egy kis pénzem, rögtön aranyat vagy gyémántot veszek rajta. Egy nőnek ez a legjobb befektetés” – mondta Bogi, akit milliárdos török férje is elkísért.

Story Gála 2019

Vasvári Vivien (Fotó: Vadnai Szabolcs)

A mindössze huszonhat éves Vasvári Vivien pedig Sophia Loren nyakláncát kérte kölcsön, legalábbis ezzel viccelődött férje a Blikk kérdésére a vörös szőnyegen. A díva állítólag az 1996-os Oscar gálán viselte az ékszert, amely szombat este Vivien nyakában díszelgett.

Élje újra az idei Story Gálát élő közvetítésünkkel! Az este legjobb ruháit erre találja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top