Sztárok

Pályája csúcsán rákot diagnosztizáltak Rábaközi Andreánál

Rábaközi Andrea csak most mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról.

Rábaközi Andrea keresett modell volt a húszas éveiben, fotózásról fotózásra járt, de egyik napról a másikra megváltozott az élete. A modell többször is járt jósnőnél annak idején – az egyik ilyen szeánsz alkalmával derült ki, hogy komoly baj van a szervezetében. Ennek hatására elment egy szűrővizsgálatra, ahol kiderült, hogy méhnyakrákja van. Az első orvos műteni akarta, a második nem, végül mégis az elsőnek lett igaza. 

Fotó: Instagram

„Idősebb dokim volt, aki azonnal műteni akart, mert P4-es lett a citológiám. Akkor ez egyértelműen rákot jelentett. De én inkább elmentem egy másik orvoshoz, aki nem akart azonnal műteni. Méhszájsebem volt, le­égették, de rosszabb lett, így végül nem úsztam meg a szikét. Méhnyakrákkal műtöttek, igaza lett az első orvosnak. Három hét múlva a citológia alapján azt mondták, nagyobbat kellett volna vágni vagy kipakolni, de mivel még nem szültem, az szóba sem jöhetett. Újból műteni akartak, de azt már nem vállaltam. Agykontrollal kezeltek, majd egy sminkes ajánlott egy parapszichológust, aki hipnózisban gyógyított. Nagyon gyorsan, fél év alatt rendbe jöttem” – emlékezett vissza a Bors hasábjain Rábaközi Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top