Sztárok

Feljelentette zaklatóját Kabát Peti párja, Adri

Facebookon találta meg egy férfi Kabát Peti kedvesét, aki eleinte válaszolt is neki az akkor még kedves üzenetekre, de idővel kezdett eldurvulni a helyzet.

Kabát Peti és párja, Adri már az esküvőjüket tervezik, de az időpontot egyelőre nem árulták el. A focista párja most egy nem vidám hírrel jelentkezett: elárulta, hogy régóta zaklatja egy férfi, aki eleinte nagyon kedves volt, aztán idővel eldurvult a dolog, és egyre gusztustalanabb üzeneteket kapott. Végül odáig jutott az ügy, hogy Róka Adrienne a rendőrséghez fordult

„Tavaly szeptemberben, a Facebookon kezdődött. Először kedveskedett, azokra még vissza is írtam, aztán egyre durvább lett. Mocskos üzeneteket írt, volt benne szexuális tartalom is. Pont az a kategória, ami idegesíti az embert. Folyamatosan tiltottam le, de mindig új profilról írt. Aztán egy idő után észrevettem, hogy követnek, jönnek utánam, ez már nagyon ijesztő volt” – mesélte az RTL Klub Reggeliben Róka Adrienne, aki ezt csak később mondta el a kedvesének, Kabát Petinek. 

Aztán jött az Instagramon egy üzenet, ami végleg kivágta a biztosítékot, ezután elmentem a rendőrségre feljelentést tenni. Ez az ügy még folyamatban van, ezért nem szeretnék több részletet elárulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top