Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Feljelentette zaklatóját Kabát Peti párja, Adri

Facebookon találta meg egy férfi Kabát Peti kedvesét, aki eleinte válaszolt is neki az akkor még kedves üzenetekre, de idővel kezdett eldurvulni a helyzet.

Kabát Peti és párja, Adri már az esküvőjüket tervezik, de az időpontot egyelőre nem árulták el. A focista párja most egy nem vidám hírrel jelentkezett: elárulta, hogy régóta zaklatja egy férfi, aki eleinte nagyon kedves volt, aztán idővel eldurvult a dolog, és egyre gusztustalanabb üzeneteket kapott. Végül odáig jutott az ügy, hogy Róka Adrienne a rendőrséghez fordult

„Tavaly szeptemberben, a Facebookon kezdődött. Először kedveskedett, azokra még vissza is írtam, aztán egyre durvább lett. Mocskos üzeneteket írt, volt benne szexuális tartalom is. Pont az a kategória, ami idegesíti az embert. Folyamatosan tiltottam le, de mindig új profilról írt. Aztán egy idő után észrevettem, hogy követnek, jönnek utánam, ez már nagyon ijesztő volt” – mesélte az RTL Klub Reggeliben Róka Adrienne, aki ezt csak később mondta el a kedvesének, Kabát Petinek. 

Aztán jött az Instagramon egy üzenet, ami végleg kivágta a biztosítékot, ezután elmentem a rendőrségre feljelentést tenni. Ez az ügy még folyamatban van, ezért nem szeretnék több részletet elárulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top