Sztárok

Gianluca Vacchi szuper dolgokat hallott Magyarországról

Gianluca Vacchi válaszolt pár kérdésünkre Magyarországgal és az EFOTT-on való fellépésével kapcsolatban.

Gianluca Vacchi egy olasz milliárdos család sarja, aki azzal lett híres, hogy nagyon jól táncol, ezt pedig felvette videóra, és posztolta a közösségi oldalán. Na jó, a történethez az is hozzátartozik, hogy luxuskörnyezetben tette mindezt: általában az óriási háza kertjében, buliban vagy éppen egy yachton. Itt azonban nem állt meg. Mivel imádja a zenét, DJ-nek állt, saját számokat ad ki, nyáron pedig az EFOTT-on is fellép. Volt lehetőségünk feltenni neki pár kérdést, kíváncsiak voltunk, mit tud az országról.

„Sajnos még nem jártam Magyarországon, de szuper történeteket hallottam róla. Az egyik barátom mesélte, hogy ez az egyik legszebb ország Kelet-Európában. Szeretnék elmenni Budapestre a termálfürdők és romkocsmák miatt, persze csak ha lesz időm. Alig várom, hogy az EFOTT-on játszhassak júliusban. Ez lesz az első látogatásom Magyarországon és az első fellépésem egy ilyen gyönyörű környezetben, egy tónál” – áradozott Gianluca Vacchi.

A DJ azt is elárulta, miért vágott bele a zenélésbe, és hogyan éli meg a hirtelen jött sikert: „A zene mindig is a szenvedélyem volt. Imádok táncolni, szóval elkezdtem videóra venni és feltölteni ezeket az Instagramra. Az egyik videómat többen is megosztották, és világhírű lett. Ettől a pillanattól kezdve minden nagyon gyorsan történt. Sok időt töltök a stúdióban, zenéket csinálok, most is ezen ügyködöm. Nagyon jó érzés ilyen módon kiélni a kreativitásomat és az érzéseimet. Amikor először játszom az új dalaimat, az maga a varázslat.”

Az EFOTT-on és a hazai fesztiválok esetében hatalmas újdonság, hogy a közösségi média által ismertté vált zenészeket is meghívnak. A hatnapos mulatság egyébként idén is Velencén lesz, méghozzá július 9. és 15. között. Gianluca Vacchin kívül olyan világsztárok is fellépnek, mint Rita Ora, Tujamo, Borgore vagy a Brooklyn Bounce.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top