Sztárok

Demcsák Zsuzsa újdonsült férjéről posztolt

Az Instagram-oldalán osztott meg egy képet Krishanról.

„Ő szinte nem is ember. Elképesztő a világhoz és az emberekhez való hozzáállása, az embersége” – nyilatkozta a Story magazinnak újdonsült férjéről Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető, aki mindenkit meglepett az esküvő hírével, elárulta, indiai párjával, Krishannal az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg, és elsőre érezte, hogy egymásnak vannak teremtve.

„Én magam annyit éreztem a helyzetben, hogy nélküle kevesebb vagyok. Nem voltam abban a helyzetben, hogy felmérjem a pillanatot. Egészen addig, míg ki nem mondta, hogy ő a férjem” – mesélte, majd hozzátette, Krishannal, a kétdiplomás jogásszal és színházi rendezővel angolul beszélgetnek egymással. 

A műsorvezető a Storynak mesélt arról is, mindkettőjük számára az volt a legfontosabb, hogy a gyerekei is elfogadják választottját. És bár személyesen még nem találkoztak vele, Skype-on és telefonon tartják a kapcsolatot, és már alig várják a találkozást. Demcsák Zsuzsa Instagram-oldalán most egy friss fotót is megosztott Krishanról, a képhez pedig csak annyit írt: A férjem. #szerelem

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A férjem. #szerelem krishna

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top