Sztárok

Meghan Markle először szerepelt nyilvánosság előtt kisfia születése óta

II. Erzsébet hivatalos születésnapját az egész királyi család együtt ünnepelte. Ez volt Meghan hercegné első hivatalos szereplése a szülés óta, a show-t mégsem ő, hanem az egyéves Lajos herceg lopta el.

Meghan Markle rövid időre megszakította szülési szabadságát, hogy férjével, Harry herceggel és a királyi család többi tagjával együtt ünnepelje II. Erzsébet hivatalos születésnapját. A londoni Trooping the Color elnevezésű ceremónián a hercegné egy csodaszép Givenchy ruhát viselt ugyanattól a tervezőtől, aki a menyasszonyi ruháját is készítette.

Bár Archie Mountbatten-Windsor május 6-ai születése óta ez volt Meghan első nyilvános szereplése, a show-t mégsem ő, hanem az egyéves Lajos herceg lopta el, akinek szintén a Trooping the Color volt az első hivatalos szereplése. A kis herceg, aki testvéreivel, György herceggel és Sarolta hercegnővel, valamint szüleivel, Vilmos herceggel és Katalin hercegnével jelent meg a Buckingham-palota erkélyén, láthatóan élvezte az eseményt. Még bájosan integetett is az összegyűlt rajongóknak.

A kis Lajos ráadásul az öltözékével is üzent: ugyanazt az inget és nadrágot viselte ugyanis első hivatalos szereplésekor, amelyet nagybátyja, Harry herceg viselt 33 évvel ezelőtt. Katalin hercegné egyébként nem először tiszteleg ilyen módon a család különböző tagjai előtt. Amikor legnagyobb gyermeke, a grimaszbajnok György herceg először vett részt ugyanezen az ünnepségen, ugyanabba a szettbe öltöztette őt, amelyet Vilmos herceg viselt az első Trooping the Color-ceremóniáján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top