Sztárok

Kiderült, hogy milyen betegség vitte el Benke Laci bácsit

A tévés szakács hetven évesen, múlt pénteken hunyt el.

Péntekesen este kiderült, hogy elhunyt a tévéből ismert Benke Laci bácsi. A Blikk most a Ripostra hivatkozva írja, hogy a közkedvelt szakács agydaganattal küzdött. Betegségét türelemmel viselte, de rokonai már nem látogathatták meg őt az utolsó hetében. A világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász egy ideje már betegeskedett, az állapota hol javult, hol romlott, áprilisban viszont az a hír járta, hogy újra kamera elé állhat, de ez sajnos már nem történt meg.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Benke Laci bácsi már nem akarta, hogy a hozzátartozói legyengülve, ágyban fekve lássák, így unokatestvérét, Árpádot is arra kérte, ne látogassa meg őt. Pedig a két férfi szinte együtt nőtt fel, különlegesen jó volt a kapcsolatuk. „Tudtam, hogy beteg, néhány hete árulta el, hogy a CT a fejében rákos sejteket mutatott ki. Szerettem volna őt meglátogatni a feleségemmel a kórházban, de arra kért minket, ne tegyük – mondta Árpád. – Azt mondta, mindenkinek jobb, ha úgy emlékezünk rá, ahogy élt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top