Sztárok

Demcsák Zsuzsának lánya lesz a férjétől, ő maga mondta

Valahol értjük, hogy sokan még most is az év trollkodásának gondolják Demcsák Zsuzsa ázsiai esküvőjét. Ezen az sem segít, hogy ő maga mesél el újabbnál újabb részleteket.

Korábban már összefoglaltuk, hogy eddig mit lehet tudni Demcsák Zsuzsa és Krishan esküvőjéről és kapcsolatáról, most nem ismételjük magunkat. A korábbiakhoz azonban újabb adalék érkezett. Bár nemrég még pereskedést emlegetett Demcsák Zsuzsa, végül mégis a Borsnak mesélt arról, hogyan fogadta a családja a férjét. 

„Rögtön felhívtam a családomat, a barátaimat, de akkor még senki sem hitte el, hogy mi történt velem” – mesélte. Korábban ugyan többször is azt mondta, a gyerekei csak a reptéren, a megérkezésekor szembesültek a tényekkel, ezért nem teljesen világos, család alatt kit ért, de talán nem is lényeges. Még ha egyesek ezt is bizonyítékként emlegetik, hogy „na ugye, hogy csak megszívatott mindenkit, ő az év trollja”. 

Sokkal érdekesebb, hogy ugyanitt a közös gyerekről mesélt. A tévés a Story magazinnak adott első exkluzív interjúban is hangsúlyozta, hogy nem zárkózik el attól, hogy újra szüljön, de a férjének akkor is tökéletes minden, ha Zsuzsa nem akar több gyereket.

„Tudok tenyérből olvasni, és egy közös lánygyermeket láttam Krishan tenyerében, és semmi akadályát nem látom. Nem félek a kultúrák keveredésétől és a neveléstől sem, ugyanis a férjem és a családja is tökéletesen alkalmazkodik az európai kultúrához. Semmiféle megkötés, bigottság nem jön szóba.”

Ezeket a sorokat olvasva jutottunk el odáig, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk, mit gondolsz erről az egészről. Részünkről sok boldogságot kívánunk Demcsák Zsuzsának, és kívánjuk, hogy ne mérgezze a hétköznapjait egyetlen rosszindulatú megjegyzés sem. 

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatásán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top