Sztárok

Lotfi Begi szerint Curtis jó úton jár

Lotfi Begi komoly témát boncolgat: szerinte nincs az a lejtő, ahonnan nem lehet felkapaszkodni, ezt mutatja Curtis esete.

Curtis kábítószer-kálváriája sokakat érdekelt az elmúlt hónapokban, lassan egy éve lesz, hogy Majka bejelentette, nem dolgozik vele tovább. A rapper azóta felismerte a betegségét, megjárta az elvonót, az akadályokat pedig sikerrel vette. Pár hete az is kiderült, hogy nemsokára apa lesz, elvette a szerelmét feleségül, szóval kilábalt a hullámvölgyből. Lotfi Begi a Sláger Témában boncolgatta ezt a kérdést.

Fotó: Sláger TV

A DJ szerint példaértékű, ahogy Curtis életének egy kritikus mélypontját követően vissza tudott térni, ennek megkoronázásaként pedig kiadta a Lehetne újra február című dalát. Begi szerint ez motiváló lehet az emberek számára, azt mutatja, hogy az élet legmélyebb pontjairól is van kiút, mindez csupán fejben dől el. Ezek mellett arról is beszámolt, hogy Curtis nem lassít a zenei karrierjében. Számos új dallal készül a közeljövőben; többek között egy Dér Heni–Zoltán Erika–Curtis-kollaborációra számíthatnak a zenekedvelők!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top