Sztárok

Kóbor János a Balatonra költözik

Az énekes üdülősre veszi a figurát, és a hajóján pihen a koncertek között.

Miközben tavaly ilyenkor még a templomi esküvőjére készült, a 76 éves Kóbor János idén kicsit üdülősebbre tervezi a nyarat, és a hajóján piheni majd ki a koncertek fáradalmait. „Kettős kegyben részesültem. A koncertezés mellett a Balatonra is bőven marad időm, miután a menedzserünknek sikerült úgy szervezni a nyári turnét, hogy a bulik között hetek is szabadon maradtak” – idézi az énekest a Blikk.

Kóbor János a lapnak elmondta, annak idején azért költözött feleségével és kislányával Törökbálintra, hogy közel legyenek a Balatonhoz is. „Oda néha hamarabb leérünk autóval, mint Budapest belvárosába” – mondja az Omega frontembere, aki gyerekként esett szerelembe a magyar tengerrel.

„Jó érzés kimondani, hogy életem jelentős részét töltöttem itt, a zenekarral kezdetben nyarakat zenéltünk végig a Balatonnál, most pedig mindannyian ragaszkodtunk hozzá, hogy ebben a különleges jubileumi évben is legyen a parton szabadtéri bulink, és ez is sikerült.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top