nlc.hu
Sztárok

2 éve hunyt el Kóbor János

„Nincs nap, hogy ne gondolnék rá” – már két éve gyászolja Kóbor Jánost az özvegye

Hiánya most, az ünnepek alatt még fájóbb.

Sosem lesz már ugyanaz a decemberi ünneplés Kóbor János családjának, mint azelőtt. Két éve, hogy Mecky elhunyt, és nincs nap, hogy a családja ne emlékezne vissza rá, ráadásul a hiánya még fájóbb számukra az ünnepekkor. Arról, hogy gyógyír-e az idő múlása, az özvegye beszélt a Borsnak.

Deme Zsóka,

Deme Zsóka – Forrás: TV2 / Tények Plusz videó

„Igaz is, meg nem is az a bölcsesség, hogy az idő megenyhíti a fájdalmat. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy nekem ehhez még nem telt el elég idő. Nincs nap, hogy ne gondolnék rá, hogy ne tegyem fel magamnak azt a hiábavaló kérdést, hogy miért. (…) De az is igaz, hogy két év távlatában már tudunk Lénával beszélni róla” – ismerte el Kóbor-Deme Zsóka.

Mint mondja, neki és a lányának mindig segített a rokonok, barátok szeretete és támogatása, valamint a rajongók együttérzése. Boldogsággal tölti el, hogy mennyire szerették és tisztelték Mecky-t.

„Annak a napnak minden évfordulója szívszaggató, különösen akkor, ha egy olyan ünnephez kötődik, ami az egész világ számára a szeretetet jelenti. (…) Nem hiszem, hogy a Mikulás vagy akár a karácsony is ugyanazt jelentené nekem vagy Lénának, mint azelőtt” – vallotta be Kóbor János özvegye, aki számára eleinte fájdalmas élmény volt Omega-slágereket hallani, mára viszont úgy érzi: néha kifejezetten jólesik neki meghallgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top