nlc.hu
Sztárok

Kóbor János 80 éves lenne

80 éves lenne Kóbor János, megszólalt az özvegy: „Nem nyúltunk semmihez, ami az övé”

A magyar rocktörténelem legendás alakja 80 esztendős lenne.

Kóbor János özvegye, Zsóka, és kislánya, Léna már tud könnyek nélkül beszélni és emlékezni a neves előadóra, aki ma lenne 80 éves. Az Omega legendájának felesége többek között arról is beszélt, mi lett Kóbor János holmijainak sorsa.

Deme Zsóka, Kóbor János

Deme Zsóka és Kóbor János (Fotó: Korponai Tamás)

„Mecky itt van velünk. Nem nyúltunk semmihez, ami az övé, ami rá emlékeztet. A ruhái, a szemüvege, a személyes tárgyai ott vannak, ahol hagyta. És így lesz ez mindig, amíg csak élünk. Sokáig a Balatonra is úgy gondoltunk, hogy nem megyünk oda, mert belesajdul a szívünk. De most a nyáron igenis ott leszünk, ott, ahol annyira jól érezte magát. A születésnapján elmegyünk a bazilikába, megállunk néhány percre a síremléke előtt, aztán sietünk haza, mert este vacsora lesz az ő tiszteletére. Itt lesz sok-sok ember, aki a rajongásig szerette őt. De itt lesz Mecky is, ezt tudom. Ott ül majd közöttünk, és együtt nevet vagy sír velünk…” – nyilatkozta a Blikknek az özvegy. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top