Sztárok

Lezárhatják a nyomozást VV Fanni ügyében

Lapinformációk szerint közel lehet a nyomozás vége, de kérdéses, milyen bizonyítékokat sikerült gyűjteniük a rendőröknek.

A ValóVilág egykori szereplője, Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el budapesti albérletéből. A rendőrség a kezdetektől fogva emberölés gyanújával nyomoz, első számú gyanúsítottjuk pedig B. László, akiről felvételek bizonyítják, hogy a kocsijába tette a lány testét, majd elhajtott vele.

B. közel másfél évet töltött előzetes letartóztatásban, ám a napokban kiengedték a börtönből. Igaz, továbbra is gyanúsított, és a lakását sem hagyhatja el. A rendőrség ezt elektronikus nyomkövetővel, és véletlenszerű látogatásokkal ellenőrzi.

VV Fanni ügyében emberölés maitt nyomoznak | Fotó: RTL

A Bors megpróbált beszélni a férfival, de csak nagymamáját tudták szóra bírni, aki szerint a család nagyon várta haza B.-t, és meg vannak győződve az ártatlanságáról. VV Fanni édesanyja ezzel szemben nem érti, hogy engedhették el az egyetlen gyanúsítottat.

A lap úgy tudja, a rendőrség novemberben zárhatja le a nyomozást. A Novoszánszki család ügyvédje korábban úgy fogalmazott: a nyomozóknak minden bizonnyal nincs megdönthetetlen bizonyítékuk B. bűnösségére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top