Sztárok

Meghan Markle a kamerák előtt tudta meg, hogy ez a férfi a rokona

Sok minden megjelent már Meghan Markle és Harry herceg hétvégi programjáról, de a legérdekesebb (és talán a legviccesebb is), amikor a hercegné a kamerák előtt találkozott a sosem látott unokatestvérével.

A legtöbben arról írtak, hogyan festett Meghan Markle a rendezvényen, előkerült, hogy a szülés óta mennyit fogyott, éppen milyen színű a ruhája, mennyire tűnik fáradtnak, szóval a szokásos köröket megfutották a brit sajtóban és a közösségi oldalakon. 

Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: Getty Images)

Meg ugye ott volt az ajándékozás is. Harry herceg alapítványa, az Invictus Games partnerként közreműködött az MLB első európai meccsén, és az első osztályú profi baseballbajnokság londoni mérkőzésén a New York-i és a bostoni csapatok öltözőjébe is bekísérték a hercegi párt.

Meghan és Harry mindkét helyen kapott egy kis ajándékot: 

Megnézem
Összes kép (4)

És akkor történt az a nagy találkozás is, amit korábban említettünk:

Az egyik játékos Meghan hercegnéhez lépve közölte, hogy 150 évre visszamenően vannak közös alabamai rokonaik, szóval szegről-végről unokatestvérek. Erre Harry herceg viccesen megkérdezte, vannak-e más rokonok is a csapatban. 

Amúgy, ha a videón nem láttad volna, akkor a fotón középen, a hercegi pár lábánál ül Mookie Betts, Meghan „unokatestvére”.

Meghan Markle és Harry herceg a Red Sox csapattal, középen pedig ott van a hercegné unokatestvére, Mookie Bratts (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top