Sztárok

Dallos Bogi: „Nem volt hátsó szándékom”

Dallos Bogi szeptembertől az X-Faktor mentoraként tűnik fel a képernyőn, de emellett másra is fordítana időt.

Pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy Radics Gigi helyett Dallos Bogi lesz az X-Faktor új, nő mentora. A forgatások már elkezdődtek, ősszel pedig minden bizonnyal képernyőre kerül a produkció. Az énekesnő szeretne minél többet segíteni a versenyzőknek, de a dalgyártásra is szeretne időt szakítani. 

Dallos Bogi az X-Faktor sajtótájékoztatóján (Fotó: Bencze Vivi)

„Az utóbbi másfél évben több energiámat fordítottam a műsorvezetésre, viszont szeretném, hogy a következő időszak a zenéről szóljon. Az X-Faktor nagyon fontos nekem, mindent meg fogok tenni, hogy a versenyzőket segíteni tudjam, de emellett rendszeresen szeretnék jelentkezni új dalokkal és klipekkel, amik készülőben vannak” – mesélte Dallos Bogi az nlc.-nek, és azt is elárulta, mi élvez most prioritást az életében.

„Nagyon intenzív ez az időszak, forgatásokkal, dalkészítéssel, koncertekkel, de emellett, törekszem arra, hogy minden héten legyenek olyan napok, amit a barátaimmal és a családommal tölthetek. Tehát, ami prioritást élvez, az a zene, emellett folyamatosan agyalok új műsorötleteken, és szeretném megszerezni a diplomámat is” – mondta az énekesnő-műsorvezető, aki abba is beavatott minket, hogy miért szerepelt ennyi influenszer a legújabb klipjében.

„A videoklipeknél fontos nekem, hogy én szervezzem a szereplőket, és különböző karaktereket szerettem volna most is. Cynthia Dictator egyértelmű volt számomra, hiszen az egyik legjobb barátnőm, Király Linával (Lina és Panni), valamint Nagy Vivivel (Fifty pairs of Shoes) is nagyon jóban vagyunk. Természetesen fontos számomra, hogy egy klip sikeres legyen, de nem volt hátsó szándékom a szereplők kapcsán” – árulta el Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top