nlc.hu
Sztárok
Smaltig Dalma ismét fogszabályozós, de nem magát hibáztatja ezért

Smaltig Dalma ismét fogszabályozós, de nem magát hibáztatja ezért

Smaltig Dalma megmutatta, hogy néz ki az új társa, akivel hét hónapig fog együtt élni.

Smaltig Dalma megszenved a fogaival, a luxusfeleség ugyanis már harmadszor kap fogszabályozó készüléket, de azt is elmondja, miért történhetett ez:

,,Jajj a röhögős VasLady (már csak a flotta hiányzik). Szerintem nincs még egy ember a földön aki harmadszor kap fogszabit, mondjuk nem magamat hibáztatom amiért nem sikerült eddig rendbe tenni a fogamat, mert én bizony betartottam minden utó utó kezelő szabályt, hanem azokat a fogorvosokat, akik nagyon jól tudják, hogy felnőtt korban bizony kell az a RETAINER készülék (amit a belső fogívre ragasztanak fel egy speciális anyaggal). A szabályozás végeztével a retainer ÖRÖKRE ott kell legyen, különben úgy jár az ember mint én, aki egy rakat pénzt dobott ki…. Tehát még kb 7 hónapig együtt fogok élni egy erős és csillogó társsal” – írta közösségi oldalán Smaltig Dalma.

Smaltig Dalma és családja életében egyébként is nagy változás zajlott le, kétlaki életet élnek, amiről nemrég az RTL Klub Reggeli című műsorában is beszélt.

(Nyitókép: Smaltig Dalma/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top