nlc.hu
Sztárok

Hal a tortán: megjárta a filézett csirkével Smaltig Dalma

Hal a tortán: Smaltig Dalma kiköpte az ételt Richter Józsefnél

Kiderült, nem a csirke ízével volt probléma.

A Hal a tortán pénteki adásában Richter József artista látta vendégül Sári Évit, Smaltig Dalmát, Görgényi Fruzsit és Mischinger Pétert. Amikor már a főételnél tartottak, Smaltig Dalma olyasmit talált az ételében, aminek szerinte nem kellett volna benne lennie.

Smaltig Dalma,

Smaltig Dalma megjárta a filézett csirkével – Forrás: Hal a tortán – videó

A kétgyermekes divattervező nem bírta lenyelni, ki kellett köpnie a falatot.

Ki kell köpnöd valamit? Ennyire rossz volt Dalma? Vagy cigányútra ment?” – kérdezett rá a vendéglátó, mire Dalma megnyugtatta, hogy csak a filézett csirkében talált valamit.

Gondolom, rosszul filézték le a csirkét, vagy nem nem lett átnézve, és a forgója még ott volt. (…) Nem szerettem volna ráharapni” – magyarázta.

A riportszobában azonban még hosszasan taglalta Richter József főzési bakiját: “Teljesen mindegy, hogy filézve veszünk egy húst vagy sem, attól függetlenül még át kell nézni. És volt egy pillanat, amikor ráharaptam egy olyan részre, aminek nem kellett volna ott lennie. És igen. Meg kell nézni ettől függetlenül, le kell tisztogatni és úgy kell megsütni. Semmi gond. Én felálltam és intéztem“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top