Sztárok

Tolvai Reni új szintre lépett Kállay Saunders Andrással

Megnéztük, hogy az énekesnővel kapcsolatban melyek a Google leg-leg-leg keresései.

Jövőre lesz tíz éve, hogy Tolvai Reni megnyerte a Megasztár ötödik évadát. Legalább ennyi ideje van együtt párjával Kallay Saunders Andrással, akivel idén végre közös dalt is készítettek. Ám mégsem ez az, ami a legjobban érdekli az embereket Renivel kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Tolvai Reni 2019

Talán nem túlzás azt állítani, hogy 2019-ben erősen a külföldi karrierre (is) koncentrál Tolvai Reni. Az énekesnő tavasszal és júniusban is az Egyesült Államokban járt, ahol többek között Randy Jacksonnal dolgozott együtt, aki évekig zsűrizett az American Idolban, és producerként közreműködött Mariah Carey, az ’N Sync és Céline Dion albumain is.  Tolvai Reni a legutóbbi amerikai útjáról így  mesélt az RTL-nek:

„Nagyon-nagyon szeretek Amerikába járni, új zenéket csinálni. Itthon már mindenkivel dolgoztam, minden producerrel, zeneszerzővel, és emiatt szeretek külföldre járni, hogy minél több emberrel dolgozzak. Most egy dal készült, csak egy hétig voltam kint.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🎼✍🏻🎤🎹 @randyjackson

RENI 👩🏼‍🦰🎤❤️ (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik tehát, Reni tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy sorra szülessenek angol nyelvű slágerei, melyekkel betörhet a külföldi piacra is.  Az már a jövő zenéje, hogy vajon ezek mellett láthatják-e ősszel a nézők valamelyik hazai csatorna szórakoztató műsorában.

Ám több, nem várt negatív esemény is volt idén Tolvai Reni életében. Az énekesnőt az egyik koncertje után zaklatták ittas férfiak, majd baleset érte, amikor a szemközti sávban közlekedő autó oldalról belehajtott.

Amire a legtöbben keresnek: Tolvai Reni párja

Tolvai Reni és Kállay Saunders András mindketten a Megasztár ötödik évadának versenyzői voltak. Akkoriban még egy nagy házban laktak a szereplők, ám ami a verseny alatt még titok volt, az később kiderült: a Megasztár alatt Reni és András között lángra lobbant a szerelem. Lassan tíz éve, hogy együtt vannak, nem „celebpárként” akarnak azonban élni. Erről a Sláger tévének így beszélt tavasszal Tolvai Reni:

„Nem bánt, hogy minél több dolgot szeretnének tudni a magánéletemről, de idegesít, hogy ha folyamatosan csak ezzel foglalkoznak. Andrással tudatosan, az elejétől fogva azon vagyunk, hogy a rajongóink figyelmét a karrierünkre összpontosítsuk, ne pedig arra, hogy egy pár vagyunk. Együtt maradtunk, és együtt is maradunk, ez annak is köszönhető, hogy mindig is nagyon óvtuk a kapcsolatunkat. Ha nem így csináltuk volna, mindenki duettpartnerekként kezelne minket, mi pedig ezt nem akartuk. Mindkettőnknek megvan a saját karrierje” – mondta Tolvai Reni, aki a Sztárban sztár alatt nézői kérdésekre is válaszolt. Természetesen sokan kíváncsiskodtak azután, hogy vajon feleségül megy-e Kállay Saunders Andráshoz, és vállalnának-e közös gyerekeket.

„Én nagyon szeretnék vele összeházasodni, és gyereket is szeretnék, de még nem” – mondta az énekesnő. Bár Reni és András nem szeretné, ha duettpartnerként kezelnék őket az emberek, idén mégis kijöttek egy sokak által várt közös dallal, ez volt a Real Thing.

Amire a legtöbben keresnek: Tolvai Reni Hagylak menni

Bár mostanra számos angol nyelvű slágert tudhat maga mögött Tolvai Reni, máig a legsikeresebb dala a 2011-es (a Megasztárt egy évvel korábban, 2010-ben nyerte meg – a szerk.) Hagylak menni. Ezt eddig 5,3 millióan indították el a YouTube-on, összehasonlításképpen a második legnézettebb videóját, a Metzker Vikivel közös Promise-t 1,7 millióan.

A kissé szomorú, szakításról szóló dalra akkoriban szerették volna ráhúzni, hogy azért született meg, mert az énekesnő szakított Kállay Saunders Andrással, de ez nem volt igaz.

„Ezt a dal születése óta rengetegen megkérdezték, de nem Andrásról szól. És nem is a valós életből jött a dalszöveg, hanem a szövegíróval együtt találtuk ki” – nyilatkozta tavaly a TV2-nek. Az elmúlt évek egyik legbizarrabb tévés pillanata egyébként az volt, amikor Kállay Saunders András a Sztárban sztár 2018-as évadában a saját barátnőjének öltözött és előadta annak legnagyobb slágerét:

Amire a legtöbben keresnek: Tolvai Reni terhes

Talán Jennifer Aniston tudja a legjobban, hogy mekkora nyomás az egy ismert nőnek, ha mindig arról kérdezgetik, hogy mikor jön a baba, vagy azt találgatják, hogy vajon gyereket vár-e. Valami miatt itthon Tolvai Reni iránt van ekkora kíváncsiság, pedig bármikor is alapítanak családot majd a párjával, az – annak ellenére, hogy mindketten közszereplők – csakis rájuk tartozik majd. Ahogyan korábban említettük, az énekesnő szeretne majd gyereket, de egyelőre nem érzi, hogy itt van az ideje. Kállay Saunders András egyébként így vélekedik az apaságról:

„Én most még nem tudnék olyan apuka lenni, amilyen szeretnék. Még futok az álmaim után, így nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel” – mondta a Borsnak idén januárban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We out here #croatia

Kállay Saunders(TheMiddletonz) (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés,

Tolvai Reni Insta és Facebook

Tolvai Reni igencsak aktív a közösségi oldalakon, ráadásul bejegyzéseivel számos cikkalapot is szolgáltat magáról, többnyire arról, hogy mennyire dögös, ha bikiniben pózol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emergenza 🚨 #letmesaveyou #sharkattack 🦈

RENI 👩🏼‍🦰🎤❤️ (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Íme, 10 tény, amit megtudtunk Tolvai Reni közösségi oldalairól:

  • kihez jár fogorvoshoz
  • hová jár edzeni
  • milyen étrend-kiegészítőt használ
  • milyen koncertekre jár
  • mit csinál, ha nem talál parkolót (hazamegy)
  • szereti a pitt-patt csatot
  • kihez jár fodrászhoz
  • szereti, ha világítanak a fogai
  • nincsenek smink nélküli szelfijei
  • Afrikában ünnepelte a 28. születésnapját (természetesen Kállay Saunders Andrással)

Fotó: Zsigmond László/dfp.hu

Amire a legtöbben keresnek: Tolvai Reni Rosalinda (Sztárban sztár)

Sok mindenre jó a Sztárban sztár műsor, például arra, hogy megtudjuk: Tolvai Reni volt a legnagyobb Rosalinda-rajongó a 90-es években. Ez volt az a sorozat, amiben a rózsákat áruló lányt elveszi a zongorista, aztán elhagyja, a nő megbolondul, szül egy gyereket, kiszabadul, amnéziás lesz, valaki bizonyára meg is vakult, majd kibékültek a zongoristával és újra dúlt a fene nagy szerelem. Ennek a szappanoperának a főcímdalát énekelte el Tolvai Reni, aki úgy hozta a fiatal Tháliát, hogy simán elgondolkodhatnánk azon, hogy mexikói szappanoperákat kezdjünk gyártani, magyar módra. Az előadásban nemcsak az volt különleges, hogy Tolvai Reni érezhetően tényleg imádta ezeket a műsorokat, hanem az is, hogy Liptai Claudia zsűrizte, aki ugye a Marimartól a Rosalindáig kölcsönözte a hangját Tháliának.

Amire a legtöbben keresnek: Tolvaj Reni

Lezárásképpen szeretnénk jelezni, annak a nem elhanyagolható tömegnek, akik így írják be az énekesnő nevét, hogy a j helyett, használjanak i betűt. Egyébként a teljes neve: Tolvai Renáta Tímea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top