Sztárok

Törőcsik Mari állapotáról nyilatkozott Jordán Tamás

Jordán hetente kétszer is ellátogat Törőcsik Mari velemi házába.

Jordán a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, Velem onnan mindössze 22 kilométerre fekszik. A Bors a napokban próbálta megkeresni Törőcsik Marit, hogy érdeklődjön a hogyléte felől, de nem érték utol, Jordán Tamás viszont nyilatkozott nekik. „Hetente legalább kétszer felkeresem Marit, akivel jókat beszélgetünk, természetesen a színházról – mondta Jordán a lapnak. – Fizikálisan nincs túl jó állapotban, de szellemileg teljesen rendben van. Megtisztelő a szeretet, amit minden látogatásomkor kapok tőle. Annyira tisztelem, hogy magázódva be­szélgetünk, pedig évtizedes a barátságunk. Óriási lélekerő van benne, de ha véletlenül picit elhagyja magát, szoktam neki mondani, hogy Mari, magát a tenyere közepén hordozza a jó­isten, és ha véletlenül le akar csúszni onnan, mindig visszapöcköli a helyére.”

Törőcsik Mari beszél a róla elnevezett ösztöndíj átadási ünnepségén a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban 2016. május 31-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top