nlc.hu
Sztárok
Törőcsik Mari csillagot kapott

Törőcsik Mari, Jordán Tamás és Benkő László komoly elismerésben részesült

Jordán Tamás komoly elismerésnek érzi a csillagot, Benkő László elérzékenyült és mindenkinek megköszönte a megtiszteltetést.

A hollywoodi sztárokéhoz hasonló csillagot kapott a szombathelyi mozi előtt Törőcsik Mari, Jordán Tamás és Benkő László. Mindhárman kötődnek Szombathelyhez és/vagy Vas megyéhez, ezért részesülhettek az elismerésben. A csillag ünnepélyes átadásán csak Jordán, és a nemrégiben életmentő műtéten átesett Benkő László tudott részt venni. Törőcsik Mari betegsége miatt távol maradt az eseménytől. A három művész a létező összes elismerést és díjat megkapta a pályája alatt, mégis elismerően nyilatkoztak a csillagról.

„Én ezt komoly elismerésnek érzem… Nagyon jó érzés, hogy ha én már nem leszek, ez még mindig ott lesz és emlékeznek rám” – mondta az RTL Híradónak Jordán Tamás, a szombathelyi Weöres Sándor színház alapítója. Benkő László meghatódott az avatón, és megköszönte azoknak, akik az egész dolgot megálmodták és létrehozták.

A Broadway Club Café kezdeményezte, hogy indítsák el a csillagok útját, ahova Szombathely és Vas megye hírességeinek neve kerülhet. Törőcsik, Jordán és Benkő csillagait a mozi előtti sétányon lehet megtekinteni.

Olvass még Törőcsik Mariról, Jordán Tamásról és Benkő Lászlóról az nlc-n:

Törőcsik Mari (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Törőcsik Mari (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top