Sztárok

A 47 éves Mérai Kata bikiniben is magabiztos

Sokszor és sokan kérték már a színésznőt, hogy mutassa meg magát bikiniben, de mostanáig nemet mondott. Mérai Kata a Story magazinnal kivételt tett.

Ha arról van szó, hogy fürdőruhában kell pózolni, Mérai Katából nyomban előtörnek a gátlások.  Ezúttal éppen ezeket akarta leküzdeni, és a fotókat elnézve ez sikerült is. 

A Story magazinban látható bikinis és fürdőruhás képsorozatot azért vállalta be a színésznő, mert szeretne másoknak is önbizalmat adni. 

„Ez számomra hatalmas lépés, mindig irigyeltem azokat az embereket, akik képesek fesztelenül megmutatni a testüket. Hogy honnan van bennem ez a gátlás színésznőként? Nem tudom. Volt rá példa, hogy a színpadon bárénekesnőt alakítottam, és imitt-amott takartak csak a flitterek, de a távolság biztonságot ad. Ilyenkor az ember tudatállapota is más, mint amikor civilként kell megmutatnia magát. Ezzel a fotózással a saját határaimat feszegettem.”

Mérai Kata szívesen feszegeti a határait, és végül élvezte a fotózást is. Ahogy mondja: 

„Én 47 éves vagyok, ha ezzel a fotósorozattal önbizalmat tudok adni a saját korosztályomnak, akkor már megérte.”

Az interjú és az exkluzív képek csak a Story magazinban láthatók.

Mérai Kata a Story magazinnak mutatta meg magát bikiniben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top