Sztárok

Demi Moore megrázó vallomása a vetéléséről, nemi erőszakról, gyógyszerfüggőségéről

Babát várt Ashton Kutchertől, amikor hat hónapos terhesen elvetélt. 15 éves korában pedig megerőszakolták.

Ebben a hónapban megjelenik Demi Moore régóta várt önéletrajzi könyve, az Inside Out, de máris megrázó részletek derültek ki a színésznő életéről.

Demi Moore amerikai színésznő a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2019. május 6-án (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

Elárulta, hogy volt egy vetélése, amikor még Ashton Kutcherrel járt. Nem sokkal kapcsolatuk kezdete után, 2003-ban teherbe esett, és egy kislányt vártak, akit Chaplin Raynek neveztek volna. Hat hónaposan azonban elveszítette a magzatát. A vetélésért magát okolta, és újra elkezdett inni – derült ki a New York Times cikkéből.

Moore és Kutcher 2005-ben összeházasodtak, a színésznő pedig meddőségi kezeléseken esett át, hogy újra teherbe eshessen. Az alkoholizmusa azonban súlyosbodott ebben az időszakban, és rászokott a fájdalomcsillapítókra. A pár 2011-ben szétköltözött, majd 2013-ban elváltak.

Ashton Kutcher és Demi Moore amerikai színészházaspár megérkezik a férj Valentine’s Day című filmjének bemutatójára Los Angelesben 2010. február 8-án. (Fotó: MTI/EPA/NINA PROMMER)

Mivel közte és Kutcher között 15 év volt a korkülönbség, a színésznő úgy érezte magát vele, mintha ismét fiatal lenne.

„Mintha vissza tudtam volna menni az időben, és újra átélni, milyen volt fiatalnak lenni. Vele sokkal inkább fiatalnak éreztem magam, mint a húszas éveimben bármikor”

– mondta Demi Moore.

A 2010-es években nem volt kapcsolata és karrierje, és gyógyszer-, illetve kábítószer-függősége miatt a gyerekei is eltávolodtak tőle. Egészsége megromlott, autoimmun betegséget és emésztési problémákat állapítottak meg nála. Később részt vett egy rehabilitációs programon, hogy helyreálljon az egészsége.

A szeptember 24-én megjelenő könyvben Demi Moore először a gyerekkori eseményeket veszi sorra, amikor a családja sokat költözött az országban, majd végül Kaliforniában telepedtek le. Arról is ír, hogy 15 évesen megerőszakolták.

A színésznő azt mondja, a memoár megírása fontos része annak a folyamatnak, hogy átgondolja az életet, a sikereket és a kudarcokat. Úgy tekint a könyvre, mint egy gyógyító utazásra.

(Hollywood Reporter, People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top