Sztárok

Ez volt Terry Black utolsó kívánsága

Fia elárulta, mit kért tőle a hétfőn elhunyt előadóművész.

Terry Black örökbe fogadott gyermekei teljesen összetörtek a váratlan tragédia után. Dani tíz nap múlva lesz nagykorú, így 14 éves húga, Fanny gyámja lehet, ezért az árván maradt gyerekek nem kerülnek intézetbe – írja a Blikk.

Még nem tudják a pontos okot, de az biztos, hogy apunak a szíve állt le. Látogattuk őt mindennap, de nem voltunk vele, amikor elment. (…) A húgom nagyon kiborult, rá a szomszéd vigyáz most, de nekem erősnek kell lennem” – mondta Dani. Elmondása szerint apja azt kérte tőle, hogy halála után a hamvait hozzák haza, és itt szórják szét.

Mint a Blikk megtudta, a sikeres szívműtétje után váratlanul, a hazaengedésére várva halt meg a 71 éves Terry Black. Az évek óta Németországban élő előadóművész több súlyos szívrohamon esett át az elmúlt hetekben, de vasárnap este még azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy bízik a felépülésében, 24 órával később azonban már nem élt. „Hazaengednek, de az orvos nem sok jóval biztat. Azt mondta, hiába van szívritmus-szabályozóm, hiába tágították ki az ereimet, bármikor jöhet egy újabb infarktus, vagy hirtelen szívleállás” – mondta utolsó nyilatkozatában.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top