Sztárok

Putyin keresztlánya sztriptíztáncolt az esküvőjén, kiakadtak az örömszülők

Múlt héten ment férjhez Vlagyimir Putyin keresztlánya, Xenia Szobcsak, de a fogadáson történt botrány miatt máig a hírek között szerepel az esküvő. Nem meglepő, hiszen ritkán látunk menyasszonyt, aki a násznép előtt levetkőzik a férjének.

Mesésen indult az esküvő, ami éppen olyan pazar volt, ahogyan azt Vlagyimir Putyin keresztlányától elvárja a nép. Xenia Szobcsak  (vagy angolos átírat szerint Ksenia Sobchak) és Konstantin Bogomolov színházigazgató nagy napján volt minden, amit csak el lehet képzelni: hintó, szűzies templomi fogadalomtétel, és nem egy, hanem két csodás menyasszonyi ruha.

A színházigazgató, Konstantin Bogomolov és Putyin keresztlánya, Ksenia Sobchak a templomi esküvő után  (Fotó: Dmitry Bulanov/TASS/Sipa USA, Profimedia)

A menyasszony először egy közel kétmillió forint értékű ruhát húzott magára, a görög Christos Costarellos kézi készítésű csipkés kreációjához látványos fátylat és Max Mara cipőt választott. Estére viszont egy drágább ruhába bújt, Galoa Lahav modellje felül nyitott szabású, tüll és kézzel készített csipke díszítéssel. Bár a ruhákat jó ízléssel válogatta a menyasszony, és a templomi szertartás fotója még egy hagyományosan visszafogott esküvő hangulatát idézi, a pár nem tudott lemondani arról, hogy a kapcsolatukban oly fontos humor is szerepet kapjon. Ezért választották a sok babona szerint peches péntek 13-át, és a hangulat kedvéért szívecskével feldíszített halottaskocsin is utaztak egy kört a polgári szertartásra. A kocsi oldalára pedig azt írták: míg a halál el nem választ.

Megnézem
Összes kép (3)

Az ajándékok között is rengeteg vicces volt, amelyet a menyasszony másnap meg is mutatott, köztük például egy születési bizonyítvány, amire állítása szerint még egyelőre nincs szükségük. Rengeteg híres és gazdag ember volt Putyin keresztlányának a esküvőjén, de ez talán akkor is sejthető, ha nem tesszük hozzá. Az esküvőt „színházi eklekticizmus” jellemezte Xeniáék terve szerint, és az biztos, hogy túlzásokból nem volt hiány, ahogy hagyományokból sem.

Ksenia Sobchak esküvői képeiből egy kis válogatás: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💍На прошлой неделе отгремела свадьба светской львицы Ксении Собчак и режиссера Константина Богомолова, и нужно сказать, что там было просто всё: и карета, и катафалк, и церковь, и, конечно же, красивое платье (даже два)!⠀ ⠀ 👰🏼Сначала Ксения была в платье греческого бренда Christos Costarellos (400 тысяч рублей), расшитого вручную по всей длине цветами, фате Rosa Clara и туфлях Max Mara. А вечером, для неофициальной части торжества, она переоделась в платье Galia Lahav (600 тысяч рублей) с отрытым верхом из тюлевой ткани и с вышивкой ручной работы. ⠀ ⠀ 😄Как уже упоминалось, к организации свадьбы пара подошла с юмором: датой выбрали пятницу 13-ое, к зданию ЗАГСа подъехали на черном катафалке с надписью «Пока смерть не разлучит нас», а в церковь отправились в карете. 🎠⠀ ⠀ 🎁Молодожены продолжают разбирать подарки от гостей и самыми оригинальными делятся с подписчиками. Так, Ксения Собчак выложила сегодня в Stories сертификат на роды в «Лапино», который ей подарили в качестве свадебного подарка. «Это самый остроумный подарок. Пока что мне не надо, но когда-нибудь обязательно воспользуюсь», — прокомментировала Собчак.⠀ ⠀ ☝️Стоит отметить слова организаторов свадьбы знаменитой пары:⠀ ⠀ «У НАС БЫЛА КОНЦЕПЦИЯ? Нет. Свадьба изначально была задумана, как своеобразная театральная эклектика — мы стремились взять немного с каждой стороны, смешивали музыкальные стили, экспериментировали с традициями. Но самое главное — эта свадьба должна была стать одной большой историей любви, отражением молодоженов. И у нас получилось.»❤️⠀ ⠀ 😃А что думаете вы? ⠀ ⠀ •Ставь цифру 1, если предпочитаешь традиционную свадьбу, и катафалк - это too much.🙅🏻‍♀️⠀ ⠀ •Либо цифру 2, если ты за оригинальность и самовыражение даже в такой знаменательный день.🤪⠀ ⠀⠀

𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓣𝓸𝓲 𝓐𝓼𝓽𝓪𝓷𝓪 🎉Декор студия (@dreamtoi.ast) által megosztott bejegyzés,

Mégsem ezért beszélnek az esküvőről a legtöbbet. A külföldi sajtóban csak ritkán mutattak abból jeleneteket, ahogyan az ara belép a templomba, vagy arról, milyen volt a szertartás helyszíne. 

Ezek a videók jól mutatják, milyen grandiózus volt Putyin keresztlányának az esküvője: 

Sokkal inkább a balhéról beszélnek, és ezúttal a botrány szó nem is igazán írja le jól azt, ami történt. Xenia ugyanis egy tánccal kedveskedett az újdonsült férjének, ami a legtöbb filmben már biztosan 18-as karikával mehetne csak le. Amikor az apácaruháról tangára vetkőző ifjú feleség szexre hívogató mozgásba kezdett, akkor az örömszülőknél betelt a pohár és távoztak. A látványos kivonulás amúgy nem hatotta meg a férjet, Bogomolov másnap ugyanis annyit írt: reméli, mindenki megértette, hogy bármi történt, azt a szeretet vezérelte és megköszönte a vendégeknek, hogy velük ünnepeltek. 

A botrányos esküvői videó:

Amúgy nem ez az első botrány Putyin keresztlányával. Januárban egy üdülőben fekete szolgáknak nevezte a személyzetet, és az erről készült videó szintén bejárta a sajtót. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top