Sztárok

Randikatasztrófáktól a házasságig – celebek, akik netes társkeresésre adták a fejüket

Van olyan híresség, aki őszintén mesélt arról, hogy már a létező összes netes párkeresőt kipróbálta, míg más ismert emberek sértésnek veszik, ha a rajongók arról írnak, hogy elcsípték őket egy randialkalmazáson.

Az elmúlt 10-20 évben alaposan megváltozott a párkeresés szisztémája. Keressük az igazit tévéműsorokban, mobilos applikációkban, hirdetésekben. Jelenleg éppen az RTL műsorán fut a Házasodna a gazda és a Love Island, ahova a szépségirálynő, Szarvas Andi is beköltözött, és akkor ott vannak a társkereső appok. Minden reggel figyelem, ahogyan fásult arcú emberek tologatják jobbra vagy balra a párkereső alkalmazásokon a fotókat. A rapid randik, ahogyan a társközvetítő irodák is eltűntek, a villamoson pedig, egyáltalán nem nézünk fel a telefonunkból, hogy aztán esélyt adjunk egy szemkontaktusnak és az ismerkedésnek. Az a helyzet, hogy sztárokból is akad jó pár, aki ilyen módon próbálkozott a szerelemmel.

Kasza Tibor

Hol ismerkedett: Facebook
Végeredmény: házasság

Kasza Tibor magánélete egy kis optimista üzenet arra, hogy a Facebook és a facebookos ismerkedés nem csak merő hülyeség. Évekkel ezelőtt ugyanis azon keresztül ismerte meg mostani feleségét, Darai Andreát, vagyis Mankert. 

Kasza Tibi a Nagy Duettben kérte meg párja kezét (Fotó: smagpictures.com)

A zenész-műsorvezető egy közös ismerősük profilján látta meg a nő fotóját. Azt mondja, hogy semmit nem tudott róla, majd ismeretlenül elkezdtek kommunikálni. A szimpátia megvolt ugyan, ám az első fél évben csak csevegtek egymással, majd ezt követően találkoztak.  Szerelem lett az ismerkedésből, majd összeköltözés, házasság és egy gyerek. Kasza Tibi a sikeres netes párkeresés reklámarca is lehetne.

Medveczky Ilona

Hol ismerkedett: Netes társkereső
Végeredmény: Csalódás

A revütáncosnő igencsak beletanult az online világba, az internet kezelésébe az elmúlt években. Három évvel ezelőtt pedig a Blikknek arról mesélt, hogy nem akar egyedül maradni, és neten kezdett párt keresni.

„A barátaim feltettek egy netes társkereső oldalra, mert esténként gyakran nem tudok aludni, és jó ötletnek tűnt, hogy éjszakánként szórakoztassam magam, és csevegjek a regisztrált férfiakkal. Eleinte el is ütöttem vele az időt, de aztán csalódnom kellett” – mondta akkor Medveczky Ilona, aki szerint az ilyen oldalakon mindenki fűt-fát ígér, és régi, nem reális fotót oszt meg magáról, hogy jobb színben tüntesse fel magát.

„Katasztrofálisnak látom az internetes párkeresés helyzetét, és szerintem pont annyi előnye van az online világnak, mint hátránya.”

Fotó: Korponai Tamás/smagpictures.com

Akinek visszaéltek a fotójával

Pataki Zita nevével és fotójával 2009-ben éltek vissza egy netes társkeresőn. Zita számára csak akkor vált nyilvánvalóvá a csalás, amikor egy idegen férfi várta az RTL Klub székháza előtt, hogy akkor most mehetnek kávézni és randizni. Pataki Zita végül az épület biztonsági őrétől kért segítséget.

Lengyel Tamás

Hol ismerkedett: Tinder
Végeredmény: Ismeretlen

Sajátos módon kommunikálta le A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás szabadúszó színész, hogy a Bors egyik olvasója felfedezte profilját az egyik társkereső applikáción.

„Üzenem Olvasóriporter Katának, hogy nemcsak a Tinderen, hanem a villamoson is lehet látni, és őszintén remélem, hogy feljelentése örömöt szerzett neki, ha már a társkeresőn nem választottam ki” – mondta Lengyel Tamás, aki nem szeret beszélni a magánéletéről. Hogy milyen sikerrel járt a jobbra-balra pöccintés, arról nincs hír.

Lengyel Tamás (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Bálint Antónia

Hol ismerkedett: Netes párkereső
Végeredmény: Sikertelen

Bálint Toncsi 2013-ban adta a fejét netes társkeresésre. Akkor azt mondta, hogy azért tartja jobbnak ezt a megoldást a többinél, mert itt részletesebben kereshet a jelentkező férfiakat között.

„Ezen az oldalon részletesen beállíthatom a paramétereket, így olyan személyek találnak majd rám, akik valamennyire illenek hozzám” – magyarázta Antónia, akinek lánya akkor ötéves volt. Az egykori szépségkirálynő nagyon óvatosan állt hozzá az ismerkedés e verziójához, mondhatni a szokásosnál jobban tartott tőle.

„Csak olyannal randizom, akit a levelei alapján jobban megismertem, és természetesen nyilvános helyre szervezem a találkát.

Fotó: Bálint Antónia Facebook

Palotás Petra

Hol ismerkedett: Útitárskereső
Végeredmény: Házasság

Az RTL klub korábbi műsorvezetője ma már Németországban él. Férjével, Mirko Reich-hel egy speciális társkereső oldalán ismerkedtek meg még 2006-ban.

„Kíváncsiságból regisztráltam arra az útitárskereső honlapra. Fényképet sem tettem fel magamról, és álmomban sem gondoltam, hogy a férjemet találom majd meg ott” – mesélte a Blikknek.  Mivel távol éltek egymástól, az első levélváltást követő harmadik hétben találkoztak egymással először, s bizony egymásba is szerettek. Petra kiköltözött Németországban, majd 2009-ben megszületett kislányuk.

Bebe

Hol ismerkedett: Netes társkereső
Végeredmény:  Sikertelen

Két évvel a válása után az online társkeresésbe vetette bele magát az énekes Bebe. Nem sokkal ezután, megismerkedett egy 19 évvel fiatalabb hölggyel. Bár a nő Angliában dolgozott, mindennap órákat beszélgettek telefonon. Amikor azonban Zsuzsa hazautazott, hogy egy hetet együtt töltsenek, viszonylag hamar kiderült, hogy ez nem fog működni.

„Sajnos már a hét közepén tudtam, hogy nekünk nincs közös jövőnk. Nem voltunk egy hullámhosszon, és bár mind a ketten szerelmesek voltunk egymásba, tudtam, hogy ez nem fog működni” – magyarázta Bebe, aki egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy szinte a létező összes társkeresőt kipróbálta, az elmúlt években azonban rendre csak rövidebb kapcsolatai voltak.

Fotó: Olajos Piroska/smagpictures.com

Amy Schumer
Hol ismerkedett: Raya
Végeredmény: Házassága

Amy Schumer a bulvárlapok szerint a jelenlegi férjét, gyermeke apját a Raya nevű alkalmazáson keresztül ismerte meg. A Raya egyfajta elit párkereső. A havi tagság 8-10 dollárt, nem lehet azonban csak úgy regisztrálni, ehhez egy aktív tag ajánlása szükséges. Ezt az ajánlást egy utolsó körben még egy bizottság leellenőrzi – a jelölések mindössze 8 százalékát hagyják jóvá. Korábban itt ismerkedett egyébként Lewis Hamilton is. Schumer nem cáfolta a pletykákat, csak annyit mondott, hogy egy másik, Bumble nevű appot soha nem használt.

Amy Schumer és Chris Fischer (Fotó: Gotham/GC Images)

Zac Efron
Hol ismerkedett: Tinder
Végeredmény: Sikertelen

Kicsit végjátékba való a színész netes ismerkedése (is). Efron azután töltötte le a Tindert, hogy szakított Sami Miróval.

„Főleg a Tindert használtam, de több applikációt is letöltöttem. A legnagyobb meglepetésemre, nem volt sok egyezésem, vagyis nem sokan jelöltek be. A többségről kiderült, hogy egyáltalán nem hitte el, hogy velem beszélget. Azt hitték, valaki kamu profilt csinált, így nekem ott tényleg nem termett babér” – magyarázta Efron a The Times-nak.

Lily Collins és Zac Efron (Fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images for Netflix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top