Sztárok

Rengeteg adósság maradt Terry Black gyerekeire

Nagy a baj, Terry Black gyerekei úsznak az adósságban, kilátástalannak tűnik a helyzetük.

Terry Black a halála előtt állítólag úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra, keresgette is már a budapesti lakásokat. A gyerekei hallani sem akartak erről, de az előadóművész úgy gondolta, ők már megállnak a saját lábukon, de azért itthonról segíti majd őket. Most azonban kiderült, hogy nagy a baj Münchenben Danikáéknál – írja a Kiskegyed, a lapnak pedig Terry Black jó barátja, Hidvégi Tünde nyilatkozott.

Terry Black gyerekei úsznak az adósságban (Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

„Teljesen ledöbbentem, amikor idejöttem, mert kiderült, hogy ha a szomszéd néni nem eteti a gyerekeket, itt halnak éhen. Nagyon nagy bajok vannak itt, mert Terry barátai teljesen magukra hagyták őket. Mindenki szépen nyilatkozgat a tévében, de eddig még senki sem ajánlotta fel a segítségét. Márpedig ki kell mondani, hogy Terry gyógykezelése elvitte az összes pénzüket. Csak adósság maradt a gyerekekre! Először a nyaralóját kellett Terrynek eladnia, most pedig egy 10.000 eurós adósság miatt a gyerekeknek ki kell költözniük a lakásból. Olyannyira komoly a baj, hogy még Terry két kis kedvencét, a kis csivava kutyákat is el kell azonnal ajándékozni, mert tartani nem tudják őket, ha pedig kiköltöznek a lakásból, nem vihetik őket magukkal” – írja a lap. Az is kiderült, hogy Terry állítólag nagyobb összeget adott egyik barátjának, hogy abból majd támogassa a gyerekeket, de ez a barát úgy tesz, mintha erről semmit sem tudna…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top