Sztárok

Bereczki Krisztián: ,,Éreztem, hogy most nem nyerhetek”

Bereczki Krisztiánt furcsa érzések fogták el az indiai éhezést látva.

Bereczki Krisztián az Exatlonban nem annyira, az Ázsia Expresszben annál inkább bírta a zord körülményeket. Bár Bohos Kornéllal kiestek, Hódi Pamela mellett új esélyt kapott. A testépítő rácáfolt a „gyúrósokkal” szembeni előítéletekre, általában a vitákból is kimaradt – azt mondja, ő ilyen, mindig is konfliktuskerülő volt. Krisztián ritkán nyílik meg, most viszont elárulta, látván az indiai mélyszegénységet, ismerős érzések fogták el.

„Nekem is volt olyan korszakom, amikor éhesen feküdtem le. 21 évesen költöztem el otthonról, és kezdő edzőként éppen annyit kerestem, hogy kifizettem szerény albérletemet. Csak egy ócska matrac és egy rezsó volt a nyíregyházi lakásban. Kajára gyakran már nem jutott, de nem panaszkodtam, nem akartam a szüleim terhére lenni” – emlékszik vissza a nehéz időszakra Krisztián a Meglepetés hasábjain, majd hozzátette, neki ekkor még volt reménye, az Indiában élőknek viszont aligha maradt bármilyen esélye a szigorú kasztrendszer miatt.

További részletekért keresd a Meglepetést!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top