Sztárok

Shane Tusup milliós gázsit kapna Szilágyi Liliána után

Shane Tusup milliós nagyságrendű járandósághoz juthat, amennyiben Szilágyi Liliána valóban az ő irányításával készül fel a következő világeseményre.

A napokban robbant a hír, hogy Szilágyi Liliánát leigazolhatja Shane Tusup, bár az információt még egyik fél sem erősítette meg. Az úszó január elején csatlakozott a Fradihoz, így igencsak meglepő lépés lenne tőle, ha Hosszú Katinka exférjéhez igazolna. Ha mégis így történik, Shane milliós nagyságrendű járandósághoz juthat. 

A Magyar Nemzet szerint, mivel Tusupnak volt olimpiai bajnok tanítványa Hosszú Katinka személyében, visszatérve Magyarországra jogosult lesz a Kiemelt edzői program keretében járó maximális, havi nettó egymillió forintos fizetésre, amennyiben van magyar válogatott versenyzője.

„Múltbeli elért eredmények után az edzőnek járhat abban az esetben járandóság, ha Magyarországon valamilyen válogatott kerettag versenyzőt készít fel a következő világeseményre. Az én olvasatomban ennek alapján járhat járandóság Shane Tusupnak” – erősítette meg a lapértesülést a DIGI Sport híradójának Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top