Sztárok

X-faktor: Gáspár Laci elsírta magát a 15 éves versenyzőt hallgatva

A 15 éves fiú Máté Péter Mondd, miért szeretsz te mást? című dalát adta elő. Nem is akárhogy.

Gyetyinás Attila a közönségtől vastapsot, a mentoroktól pedig négy igent zsebelt be az X-faktor válogatóján azután, hogy előadta Máté Péter Mondd, miért szeretsz te mást? című dalát. A 15 éves fiú a produkció előtt levetített kisfilmben elárulta azt is, édesapjának énekel, aki hat évvel ezelőtt elhagyta őket.

„Haragszom rá – kezdte a fiú, majd hozzátette, leginkább édesanyja miatt. – Igazából ez a dal egy szerelmes dal, amivel jöttem, de hát ha úgy értelmezzük, akkor apukámról is szólhat” – tette hozzá. Attila előadása nagyon megindította a mentorokat, köztük is leginkább Gáspár Lacit, aki szó szerint végigsírta a dalt.

„Az, hogy ilyen fiatalon már ilyen érzelmek vannak benned, az szomorú is, de szép dolog is. Jó az, hogy ezt a zenében ki tudod adni – mondta Gáspár Laci, majd hozzátette, nagyon reméli, a fiú előadását az apukája is látta. – Remélem, hogy fel fog keresni és meg fogja újítani a kapcsolatát veled.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top