Sztárok

Csak ez állt Demcsák Zsuzsa és Krishan közé, de ezt is megoldották

Örömhírről számolt be Demcsák Zsuzsa, aki már nagyon készül az esküvőjére. Úgy tűnik, megérkezett az utolsó papír is, lassan jöhet az itthoni lagzi is.

Már csak egy papírra van szüksége az indiai származású Krishannak ahhoz, hogy Magyarországon is feleségül vehesse szerelmét, Demcsák Zsuzsát, derült ki a Mokkából. A videóból azonban kiderül, hogy a papír is meglett, már csak fordításokra van szükség. 

Demcsák Zsuzsa és Krishan esküvőjéhez már csak egyetlen papír kell  (Fotó: Facebook)

Demcsák Zsuzsa elárulta: Krishan a jógatanítás és hivatalos ügyintézés miatt ment vissza Indiába, ahol végre sikerült megszereznie az itthoni házasságkötéshez szükséges fontos iratot is.

„Nem első látásra szerelem volt, ami nagyon meglepő. Sok-sok beszélgetés után alakult ki, és akkor nagyon egyértelművé vált” – válaszolta a műsorvezető kérdésére a sztár, aki ezt követően hamar eldöntötte, hogy a szívére hallgat és Krishan felesége lesz.

Demcsák Zsuzsa  azt is elmondta, hogy párját az első pillanattól kezdve minden őt körülvevő ember kedveli, a szüleitől kezdve a barátokon át a gyerekekig. „Két mondat után beleszeretnek” – mondta el. Arra a kérdésre, milyen esküvőt tervez Magyarországon, azt válaszolta: egészen biztos, hogy nem lesz nagy felhajtás. Lesz egy buli külön a barátoknak, és egy szűkebb, családi ünneplés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top