Sztárok

Vasvári Vivi férje, Fecsó őszintén beszél a megcsalásról

Vasvári Vivien és a férje, Szegedi Fecsó éppen válnak. De azért a szabadelvűségnek is vannak határai a celeb szerint.

Pintér Tibor és Szegedi Ferenc, alias Fecsó elárulták a Mokkában, számukra mi az, ami megbocsátható egy párkapcsolatban. Meglepő válaszok érkeztek…

Szegedi Ferenc, alias Fecsó (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Én elég szabadelvű vagyok, ezért szinte mindent meg tudnék bocsátani – vallotta be Vasvári Vivien exe, majd hozzátette: – Az más kérdés, hogy az ember nem felejt.”

Az érzelem nélküli félrelépés szerinte teljesen rendben van, de a legjobb barátjának azért nem tudná megbocsátani, ha az lefeküdne a barátnőjével. Pintér Tibor nem így gondolja, számára egy szerelembe nem fér bele egyik fél részéről sem a megcsalás, bár fiatal korában előfordult, hogy félrelépett. Ma már inkább ő lehetne féltékeny fiatal és szép kedvesére, pedig nincs rá oka, mert mindketten nagyon hűségesek.

Hogy Fecsó üzenetnek szánta-e, amit mondott, azt nem tudni. Az elmúlt hetekben sok találgatás volt azzal kapcsolatban, hogy Vasvári Vivi a különköltözés után nem sokkal már mással találkozgatott, közben Fecsó nem rejtette véka alá: ő szívesen újrakezdené a feleségével. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top