Sztárok

Ruhátlanul nyúlt el a kanapén Palvin Barbi

Nem egy szégyenlős lány Palvin Barbi, de hát egy modelltől ez elvárás is. Most megint egy jól sikerült képet osztott meg, nem csoda, ha több mint egy millió lájkot gyűjtött ezzel az egyetlen fotóval.

Merész ruhákban szokott a vörös szőnyegen is bevonulni Palvin Barbara, már ha a rendezvény jellege ezt engedi. A Velencei Filmfesztiválon Barbi igazi Armani-nagykövethez méltóan elegáns volt, aztán a divat show-kon már sokkal merészebb oldalát mutatta meg. 

Nekünk a kedvencünk Palvin Barbi sokat sejtető fekete szettje: 

Megnézem
Összes kép (3)

 

A magyar modell nemrégiben arról mesélt, mennyit lendített az önbizalmán a párja, Dylan Sprouse, aki például a Victoria’s Secret felkérése előtt is biztatta Barbit: biztosan őt választja majd a cég. És igaza lett, ráadásul nem csak a szerelme látja úgy, hogy jó választás volt a modell, Palvin Barbi melltartós képeiért odáig voltak az emberek

Dylan Sprouse és Barbara Palvin a Milánói Fashion Week szeptemberi rendezvényén  (Fotó: Andreas Rentz / Getty Images for HugoBoss)

Most pedig egy tegnapi poszttal ismét bebizonyította a magyar modell, mennyire népszerűek a fehérneműs fotói. Igaz, elsőre inkább úgy tűnt, mintha semmi sem lenne rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunday 😴

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top