Sztárok

Vajna Tímea fájdalmas részleteket idézett fel

A gyerekkérdés mindig kényes pont volt Andy Vajna életében. Vajna Tímea szomorúan mesélt a veszteségről.

Azt ígérte Návai Anikó, hogy a könyvéből egészen új oldaláról ismerjük meg Andy Vajnát, és az eddig megjelent részletek ezt alá is támasztják. Mr. Hollywood/Mr.Hungary címmel már kapható a kötet, rengeteg történettel, amelyet mind az Andy Vajnához hözel álló személyek meséltek el. 

Mr. Hollywood/Mr. Hungary címmel jelent meg Návai Anikó könyve Andy Vajna életéről

Az egyik téma, amelyről többnyire csak érintőlegesen hallottunk, az Justin Vajna. Andy fiának a halála közismert tény, mint ahogy az is, hogy beteg volt, de ennél nem több, illetve egyszer elmesélte a rendező, hogyan szembesültek a fia betegségével. Mint a könyvből kiderül, Vajna Tímea sem beszélgetett sokat erről a férjével. 

„Láttam a szemében a szomorúságot, amikor Justinról kérdeztem. Nem nagyon szeretett róla beszélni. Mindig azt mondta, a szívében és a fejében él. Többször is elmentünk a temetőbe hozzá, és láttam, hogy nagyon sokat gondol rá. Amikor bementünk egy templomba, gyertyát gyújtott. És ha apa-fia filmet néztünk, mindig sírt. Akkor láttam először sírni a fia miatt. Megpróbálta elrejteni az érelmeit. Mindig.”

Vajna Tímea (Fotó: Instagram)

Návai Anikó is megjegyezte, hogy ő is csak egyszer látta sírni Andyt, és bár Vajna Timi azt hitte, Dobó Kata miatt történt, tévedett. Mint kiderült, egy közös főzés alkalmával előkerült családi levelek miatt érzékenyült el a producer. 

„Borzasztó érzés lehet egy apának elveszteni a gyerekét. Úgy meg aztán különösen, hogy gondold el, vonszolták a véres holttestet, nem is tudom hány kilométeren keresztül… Az annyira bevésődött neki, hogy inkább nem is akart beszélni róla. Azért ment mindig a tévé, meg mindig körbevette magát emberekkel, fiatalokkal, hogy soha ne legyen egyedül. Mindig attól félt, hogy egyedül van. Vagy hogy egyedül marad.”

Négy évvel ezelőtt maga Andy Vajna mesélt a fia skizofréniájáról, ami az első és utolsó alkalom volt, hogy erről nyilatkozott, a vadászaton történtekről viszont semmit: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top