Sztárok

Vajna Tímea a temetőben volt Andy Vajnával apák napján

Nehéz nap volt a vasárnap Andy Vajnának, aki máig gyászol. Vajna Tímea a maga sajátos módján mindent megtett, hogy könnyebb legyen a férjének.

Már nálunk sem ismeretlen fogalom az Egyesült Államokban népszerű apák napja, amit Vajna Tímea fél-amerikaiként megünnepelt. Az Instastoryjában megosztott egy édesapjával közös képet, majd egy ebédről posztolt, ahol láthatóan mindenki jól érezte magát, de az egész bejelentkezés azért nem volt ennyire vidám. Andy Vajnával a temetőben voltak, a producer fiának a sírját látogatták meg. Justin Andrew Vajna tizenegy évvel ezelőtt hunyt el.

A tragédiáról először néhány évvel ezelőtt mesélt Andy Vajna az Echo Tévé Arckép című műsorában. Azelőtt csak annyit lehetett tudni, hogy Justin önkezével vetett véget az életének, miután évekig skizofréniával küzdött. Ahogy Vajna mondta, ennél a betegségnél gyakori, hogy végül öngyilkosságba torkollik. Próbált szakemberektől segítséget kérni, de a gyógyíthatatlan betegség elhatalmasodott a fián. Andy Vajna nagyon közel állt a gyerekéhez, akire ma is minden nap gondol.

“Nem is akarok túl lenni a tragédián. A fiam velem van mindennap. Minden órában, minden percben jelen van az életemben, és amikor visszagondolok, nagyon pozitív élményeim vannak azokról az időkről, amit együtt töltöttünk.” 

Vajna Tímea viszont a jelek szerint mindent megtett, hogy könnyebb legyen az apák napja a férjének. Az ebéd után Malibuban sétáltak, és láthatóan sikerült mosolyt csalnia Andy arcára. 

Vajna Tímea összeállításában szerepeltek vidámabb pillanatok is

Andy Vajna és Vajna Tímea a gyerekvállalás kapcsán egy élő bejelentkezésben elmondta:

A babaprojekt nincs szüneteltetve, valamit elkezdtünk Andyvel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top