Sztárok

Meghan Markle elsírta magát interjú közben – nincs jól

Sussex hercegnéje szokatlanul őszintén mesélt az elmúlt egy évéről és arról, hogy a történtek hogyan hatottak a mentális egészségére.

Amióta csak Harry herceg barátnője lett, Meghan Markle iránt megszállottan érdeklődnek az emberek – velük együtt pedig a sajtó is. A megkülönböztetett figyelemnek vannak kétségtelen előnyei, de hátrányai is bőven: a hercegné ezekről is mesélt legutóbbi interjújában, ami még az afrikai körútjuk alatt készült.

Ebben az interjúban Meghan meglepő őszinteséggel mesélt arról, hogy az elmúlt egy év érzelmileg rendkívül megviselte. „Minden nő nagyon érzékeny és sebezhető, mikor várandós, és ez velem sem volt másként” – emlékezett, majd hozzátette, a helyzetét nemcsak a terhessége, hanem az a tény is nehezítette, hogy friss házasként kellett felkészülnie az anyaszerepre.

Meghan a beszélgetés során kitért rá, hálás a riporternek, amiért a hogyléte felől érdeklődik, ezt ugyanis mostanáig csak nagyon kevesek tették meg. A rá nehezedő nagy nyomás és az emberek érzéketlensége láthatóan megviselte a hercegnét, aki az interjú ezen pontján egy pillanatra el is érzékenyült. A riporter kérdésére elmondta, ami a mentális egészségét illeti, kimondhatja, hogy jelenleg nincs jól.

Harry herceg pontosan tudja ezt:  nem véletlenül jelentette be, hogy jogi úton vesz majd elégtételt a feleségét zaklató újságokon, nem szeretné ugyanis, ha Meghan az ő édesanyja, Diana sorsára jutna. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top