nlc.hu
Sztárok
Kiderült Terry Black végakarata, még a temetését is előre megtervezte

Kiderült Terry Black végakarata, még a temetését is előre megtervezte

Az előadóművész megbízója gondoskodik a temetésével kapcsolatos instrukciók betartatására. Terry Black ezt az „utolsó fellépésének” szánta.

Mégiscsak volt végakarata az egy hónapja elhunyt Terry Blacknektudta meg a Blikk. A 72 éves korában meghalt előadóművész által készített dokumentum tucatnyi melléklettel és szerződéssel van ellátva, sőt 9 személynek külön levelet is írt. Tartalmukat csak az érintettek hallhatják Terry Black zárt körű búcsúztatóján. A síron túli üzeneteket végakaratának végrehajtója olvassa fel az urnája mellett.

Tóth Csaba civil jogvédő tavaly kapott megbízást az előadóművésztől. „Minden mozzanatot pontosan eltervezett és leírt, azt mondta: Ez lesz az utolsó fellépésem!. (…) Előre megírta a halotti beszédét, és külön szól majd a hozzá legközelebb állókhoz személyes levelein keresztül” – árulta el a megbízott.

A művész hamvait az édesanyjáéval együtt a Dunába szórják. Végakaratában azt kérte, búcsúztatói színes öltözékben érkezzenek, virág nélkül, mivel az arra szánt pénzt egy urnába lehet bedobni, az összeget pedig egy állatmenhely kapja.

Kiemelt kép: Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top