nlc.hu
Sztárok
Sztárban sztár leszek: már megvan, ki ugrana be Tóth Gabi helyett, ha szülni megy

Sztárban sztár leszek: már megvan, ki ugrana be Tóth Gabi helyett, ha szülni megy

Az énekesnő jól viseli várandóssága utolsó heteit, de azt nem lehet pontosan megmondani, mikor dönt úgy a kislánya, hogy megszületik.

Három hét múlva kiderül, hogy ki lesz a Sztárban sztár leszek! nyertese, de közben Tóth Gabi várandóssága is hamarosan a végéhez ér. Kérdés, hogy végig tudja-e csinálni a műsort, vagy esetleg hasonlóképpen alakul, mint Liptai Claudiánál, amikor is valaki más fogja őt váltani az utolsó adásban – írja a Bors.

A 31 éves énekesnő április végén jelentette be a babavárást, de azt sosem árulta el, hány hónapos terhes, az viszont biztos, hogy mostanra már a várandóssága utolsó heteiben járhat. „Elképesztő, hogy már mindjárt kint van, úgyhogy remélem, végig fogom tudni csinálni a műsort” – vallotta be Tóth Gabi a vasárnap esti, 4. élő show-ban.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A Bors szerint a testvére, Tóth Vera tuti választás lenne a TV2 részéről, de lehet még Nagy Adri vagy a műsor egykori szereplője, Sári Évi is. A TV2-nél egyelőre nem árultak el konkrétumokat, csak annyit mondtak, hogy készülnek megoldással, ha Tóth Gabi nem tudna a döntőig a műsorban maradni.

Tóth Vera amúgy örömmel ülne be a testvére helyére. „Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top