Sztárok

Csak ezt az egy képet láthatod Balázsovits Edit esküvőjéről, elmondta, miért

Alig két hete ismerte egymást Balázsovits Edit és Fürstner József, amikor a férfi megkérte a kezét. Az esküvőszervezésre rengeteg időt hagytak, de csupán egyetlen képet látszhatsz a nagy napról.

A NőComment legutóbbi adásában Ábel Anita arról kérdezgette a vendégeit, hogy kinek milyen volt az esküvője, vagy éppen milyet tervez, milyet szeretne, ha lenne. Mint kiderült, Balázsovits Editnek igazi hetedhét országra szóló volt a nagy nap. 

A NőComment csapata: Ábel Anita, Dobó Kata, Lengyel Tamás, Pirner Alma, Balázsovits Edit, Falusi Mariann (Fotó: SpektrumHome)

Maga sem hitte, hogy izgulni fog majd, hiszen minden olyan magától értetődően alakult közte és a párja között, még az is természetes volt, hogy amikor két hét ismeretség után letérdelt elé Fürstner József, akkor a színésznő igent mondott neki. Az esküvőt viszont nem kapkodták el, megadták a módját. Ez 2004-ben volt, és azóta is boldogok együtt.

Ő Balázsovits Edit férje, Fürstner József, vagy ahogy a műsorban emlegetik, Dodó: 

Bár az esküvő jól sikerült, és Balázsovits Edit szívesen mutatott volna képeket arról, hogyan fogadtak örök hűséget, vagy milyen volt a lagzi, igazából mindenkinek be kellett érnie a beszámolóval. Miért? Mert Editék esküvőjéről csupán egy fotó maradt meg. Nem tudják, miért nem jutott el hozzájuk anno a többi, de már nem is keresik. 

Csodaszép menyasszony volt Balázsovits Edit, kár, hogy csak egy fotó maradt meg az esküvőjéről: 

Balázsovits Edit és férje az esküvőjükön

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top