Sztárok

Polyák Lilla a férje miatt játszhatott az új magyar sorozatban, a Mintaapákban

Gömöri András Máté nélkül nem vállalhatta volna a Mintaapák forgatásait a színésznő.

Polyák Lilla bevallotta, habozott, hogy a színházi előadásai mellé elvállaljon-e még egy tévés produkciót is. Mint mondja, a párjának köszönheti, hogy végül igent mondott. „A férjem nem engedte, hogy visszalépjek, ő is azt mondta, hogy ez remek lehetőség, és ne aggódjak a fiúk miatt, most majd ő lesz az én „hátországom”mesélte a Borsnak a színésznő, aki Klárát alakítja a Mintaapákban, de csak abban hasonlítanak, hogy mindketten imádják a családjukat.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Polyák Lilla férje, az élete első testépítő versenyét megnyerő Gömöri András Máté és a színésznő korábbi házasságából született két fia között ugyanis nagyon jó a kapcsolat, nagyon hamar elfogadták nevelőapjuknak. „Máté amolyan apaféle szerepet betöltve, saját titulust is kapott tőlük, és a nevelőapa szóból eredően »napának« szólítják. Persze ettől még a fiaim imádják az édesapjukat” – árulta el a színésznő, aki Fenyő Iván feleségét alakítja a sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top