Sztárok

Baki az Omega-koncerten: elnémult a zenekar

A Budapest Arénában koncertezett az Omega pénteken, de a fellépés nem indult egyszerűen.

Első dalukat, a Babylont játszották az Omega tagjai péntek esti koncertjükön a Budapest Arénában, amikor rájöttek, hogy közönségük nem hall semmit. Csak a színpadi monitorjaik szólnak, a közönség felé irányított tornyokból egyetlen hang sem jött ki. Tíz kényelmetlen perc következett, miközben sokan füttyel jelezték, valami nincs rendben – számolt be róla a Blikk.

Hatvan év alatt ez volt a legfrappánsabb koncertindításunk” – próbálta enyhíteni a feszültséget Kóbor János, de a közönség nem vette a lapot, pláne, hogy a dobtechnika körüli technikai probléma miatt nem sokkal később újabb, tízperces kényszerszünet következett. 

Kóbor János egy 2017-es Omega-koncerten (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

„Pokoli érzés volt, hogy fogalmam sem volt, tudjuk-e folytatni, sőt, megnyugtatni sem tudtam a közönséget, mert nem hallatszottam. Fatális gikszer volt, de megoldottuk, mint 24 éve, amikor a Népstadion-koncertünket el akarta mosni az özönvízszerű eső” – foglalta össze a nehézségeket az énekes. Az Omega menedzsere, Trunkos András kártérítési pert helyezett kilátásba, ha kiderül, hogy az Aréna technikusainak munkája miatt nem működött a keverőpult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top