X-Faktor: sírásig fajult a vita ByeAlex és Dallos Bogi között

nlc | 2019. November 11.
A mentorházban elszabadultak az indulatok, összeugrott ByeAlex és Dallos Bogi.

A hétvégén kiderült, hogy kik az idei X-Faktor élőshow-s versenyzői. A mentorházban forrt a levegő, a mentorok véleménye sok ponton eltért, ez pedig durva veszekedésbe torkollott. Dallos Boginak korábban is voltak vitái az X-Faktorban, a tegnapi napon azonban annyira megsértette ByeAlex, hogy elsírta magát és otthagyta a fiúkat.

A böngésződ nem támogatja a video tag-et!https://nlc.p3k.hu/uploads/2019/11/dallos-bogi-sir.mp4
GIF

Az énekesnő Ruszó Tibi produkciója után úgy fogalmazott, hogy ő az évad legjobb énekese, mire Alex felhúzta magát, hogy szerinte ez erős túlzás. A mentor korábban elárulta, hogy semmilyen ponton nem tud kapcsolódni a fiatal fiúval, nagyon távol áll tőle a stílusa, talán ezért is fogalmazott ilyen durván Bogival kapcsolatban. 

„Nem érdekel, egyikőtök sem érdekel, mindenki hagyjon engem békén. Nem érdekel” – ismételgette magát a lányok csapatának mentora, majd otthagyta a forgatást. Gáspár Laci nehezményezte, hogy Alex megsértette Bogit, hiszen ő is igazat adott neki. Ekkor az egykori eurovíziós kiment Bogi után, és bocsánatot kért, amire még nem volt példa korábban.

Te mit gondolsz az esetről?

 

Exit mobile version