Sztárok

Sebestyén Balázs a magánéletéről mesélt: „Egyszer csak beesik egy gyerek, ott fel kell nőni”

Reggelente a rádióban szokott mesélni magáról, a családjáról, de most sokkal mélyebben belement a részletekbe Sebestyén Balázs és olyanokat is elmondott, amit korábban még nem hallottunk.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Sebestyén Balázs Magyarország legismertebb rádiós-, és tévés műsorvezetője, aki megválogatja, kinek és mennyit mesél el a magánéletéről. Igen, reggelente a rádióban egy-egy történet kapcsán szóba kerül a felesége, vagy a gyerekei, de most Lovász Lászlónak ennél lényegesen jobban megnyílt a Lakástalkshow felvételén.

Sebestyén Balázs a Lakástalkshow vendége volt (Fotó: Sony Max/Labancz Viktória)

A ma esti SonyMax műsorban majd a nézők is láthatják, hogy még Sebestyén Balázs is kicsit meglepődik, hogy egyből a dolgok közepébe vágtak. Lovász ugyanis elárulta, milyen régóta szerette volna tető alá hozni ezt a beszélgetést, mert szerinte a műsorvezető érdekes karakter, aki sokkal inkább egyedül csinálja az életét, mint az látszik. Mindezt Lovász László azzal magyarázta, hogy szerinte, aki apahiányban nő fel, az sokkal inkább érzi: mindenben egyedül kell helyt állnia.

„Nem tudom, hogy ez az apahiány vagy sem, mert én aztán kaptam egy úgymond nevelőapukát, aki nekem tulajdonképpen az igazi, már hogy úgy tekintek rá, mert az anyukám újra megházasodott viszonylag gyorsan a válás után. Mi ezt gyakorlatilag nem is éreztük, már magát a hiányt, de talán azért sem, mert édesapám előtte sem volt benne nagyon az életünkben.”

Mindezzel Sebestyén Balázsnak már nincsen baja, bár azt elismerte, hogy sokáig volt. Aztán megbékélt ezzel a helyzettel, felnőttként átértékelte, hogy az édesapjának talán túl korán jött az életébe a házasság és a gyerekek, és most örül annak is, amiért az apja szerepet vállalt az unokák életében. A megbékélést pedig normális folyamatnak gondolja.

Sebestyén Balázst régóta szerette volna Lovász László vendégnek a műsorába (Fotó: Sony Max/Labancz Viktória)

„Egyáltalán nem haragszom rá, teljesen jól alszom, nem vagyok egy gyötrődő típus. (…) Lehet, hogy ha nem válnak el a szüleim, és van egy normális apám, aki minket felnevel, akkor én az egészet kicsit linkebben csinálom. De mint mondtam, mi kaptunk egy stabil életet, stabil anyukával, stabil nagymamával, egy jó házassággal, az is minta volt.”

Saját maga úgy látja, éppen az édesapja és a nevelőapja mintája miatt ő tudott úgy dönteni, hogy a gyerekvállalást az elejétől komolyan vette, még akkor is, ha tele volt kétellyel. Az elejétől kezdve nagyon szeretett benne lenni, csinálni, ténykedni a gyerek körül, tudta, mikor mihez kell nyúlni.

„Valószínűleg van egy ilyen női vénám, ami ezt jól oldja meg”

Sebestyén Balázst a két gyerek az átalakította, előtte egészen másképpen működött. Például felelősséget sokkal nehezebben vállalt.

„Nekem előtte azért rövidebb párkapcsolataim voltak, nem volt a tervben gyerek, harmincéves voltam, ment az RTL, ment a rádió, minden a csúcson nagyon pörög, nagyon sűrű és ebbe egyszer csak beesik egy gyerek. Ott azért fel kell nőni, helyt kell állni, és az egy nagy küzdés. Hirtelen olyan szinten változik meg az életed, hogy az minden férfinak – nem egy törés, mert nem ez a jó szó – hanem egy nagyon más dimenzió indul el. (…) Felelősséget vállalsz, elköteleződsz. Vállalsz egy házasságot, igent mondasz egy gyerekre, és szerintem egy pasi életében ezek nagy dolgok. Jobban féltem tőle, mint ahogyan megéltem. Akár az esküvőtől is, hogy ’hú, ez milyen lesz, akarom-e, kell-e ez nekem?’, aztán rájöttem, hogy baromi jó. De volt bennem egy ilyen kis ijedtség, amikor meg kellett hozni a döntést, hogy onnan nincs visszaút? De hát miért ne lenne!”

Az apjával való békülésről, a feleségéről és a gyerekeiről, a testvéréről, a szülői minták kapcsán pedig a pénzről is mesélt Lovász Lászlónak Sebestyén Balázs, ami a ma esti Lakástalkshow-ban 22 órától látható a SonyMax műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top