nlc.hu
Sztárok
András herceg szerint hiba volt egy pedofillal barátkozni

András herceg szerint hiba volt egy pedofillal barátkozni

II. Erzsébet fia elismerte, hogy nem volt túl jó ötlet egy pedofillal barátkozni, arra a fiatal lányra viszont nem emlékszik, akivel állítólag háromszor is lefeküdt.

Hosszabb interjút adott a BBC-nek András yorki herceg, amiben elismerte, hiba volt, hogy azután is tartotta a kapcsolatot Jeffrey Epsteinnel, hogy a néhai milliárdos ellen elmarasztaló ítélet született. A börtönben rejtélyes körülmények között elhunyt Epsteinről azóta a nagyvilág számára is kiderült, hogy gyakorló pedofil volt, gyereklányokkal szervezett orgiát a luxusszigetén.

András herceg és a lány, akire nem emlékszik (Fotó: Youtube)

András herceget azonban mindez nem zavarta, amikor még kapcsolatban volt a férfival, bár York hercege arra a fiatalkorú lányra pont nem emlékszik, akivel a gyanú szerint háromszor is lefeküdt. Sőt, arra sem emlékezett, hogy találkoztak volna, bár előkerült egy olyan fénykép, amin átkarolja a lányt.

András azt is megjegyezte, hogy a királyi család tagjaként viselkedése nem mindenben felelt meg a legmagasabb szintű elvárásoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top