nlc.hu
Sztárok

András herceg bajban

Óriási bajban András herceg

Szorul a hurok a brit királynő harmadik gyereke körül.

Gyanúsított lehet András yorki hercegből. A brit királynő harmadik gyereke azután kerülhet a hatóságok látókörébe, hogy letartóztatták a gyermekprostitúcióval vádolt Jeffrey Epstein volt barátnőjét, Ghislaine Maxwellt – derült ki az RTL Híradó riportjából. A herceg – akinek állítólagos áldozata tavaly már vallott – Epsteinnel és a nővel is jó barátságot ápolt.

András herceg

András herceg közeli üzleti és baráti viszonyt ápolt Epsteinnel – Fotó: MTI/EPA

Az áldozatok egy részét képviselő ügyvéd szerint a herceg több lehet egyszerű tanúnál. “András herceg a milliárdos több birtokán is vendégeskedett, Maxwellnek is jó barátja volt. Sokat tudhat arról, mi történt azokkal a fiatal lányokkal, akik megfordultak ezeken a helyeken. Fontos tanú lehet, de szerintem nem tanúként, hanem gyanúsítottként hallgathatják ki” – nyilatkozta.

Maxwell vádlói abban bíznak, hogy a nő vádalkut köt és beszélni kezd, hogy csökkentse tetemes – akár 35 évig terjedő – büntetését.

Olvass még Epsteinről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top