Sztárok

Bereczki Zoltán és Sebestyén Balázs élő adásban rendezték a „konfliktust”

Nagyközönség előtt is kibeszélték az elmúlt időszakot.

Sebestyén Balázs és Bereczki Zoltán konfliktusa 8 évre nyúlik vissza, amikor a 2011-es Nagy Duettben a rádiós műsorvezető furcsa megjegyzést tett a színészre. Mint kiderült, nem volt semmiféle vita, bár korábban sokan azt hitték, hogy emiatt összevesztek. A tegnapi műsorban Balázs elismerően beszélt Zoliról. „Én már nagyon bírom Bereczkit, nagyon. Annak ellenére, hogy semmiféle találkozás, kibékülés, összehaverkodás vagy röhögés nem volt, szimpi a csávó, megkedveltem. Aztán lehet, hogy ő továbbra sem…” – részletezte a rádiós, majd ennek hallatán Bereczkit is nyilatkozatra bírták.

„Örülök, de ez nem az első pozitív megnyilvánulása rólam. Miután megnézett A lepkegyűjtőkben, már történt ilyen. Én pedig továbbra is úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer úgy hozza az élet, nagyon szívesen tisztázom vele személyesen ezt az egészet” – mesélte a színész, és bár a lap azt írta, sokáig a műsorvezető miatt járt pszichológushoz, a ma reggeli Balázsékban kiderült, erről szó sincs.

„Szegény srác nem szabadul ettől, hogy nyolc éve még genyó voltam. Fűnek-fának megdicsérem, erre azt olvassuk mindenhol, hogy pszichológushoz jár. Úgy látszik, már nem tudok jót mondani, talán ez a karmám. Ha dicsérek valakit, akkor is mindig rossznak hoznak ki” – mondta Sebestyén Balázs.

Bereczki elárulta, hogy egyébként tényleg jár pszichológushoz, de ennek semmi köze ahhoz, hogy Balázs mit mondott neki évekkel ezelőtt. „Az, hogy én csavargassam otthon a zsebkendőmet és a 8 évvel ezelőtti dolgokról beszéljek, távol áll tőlem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top