Sztárok

X-faktor: Dárdai Blanka már az élő show előtt összeomlott

Szombaton rettenetesen nehéz hét után állt színpadra a közönségkedvenc énekesnő.
x-faktor dárdai blanka x-faktor

Ahogy arról tegnap itt írtunk, az X-faktor tehetségkutatójának második élő showjának végén a Take3 mellett Dárdai Blanka búcsúzott. Az énekesnő kiesését rengeteg X-faktor-néző igazságtalannak tartotta, ám ahogy az a nemrég nyilvánosságra került videóból kiderült, volt előjele annak, hogy ez a szombat nem biztos, hogy úgy sikerül majd számára, ahogy tervezte.

A szóban forgó videóban, ami még a szombati élő adás előtt készült, Blanka arról mesélt, mennyire örült annak, hogy egy héttel korábban meg tudta mutatni, mire képes. Csakhogy hiába a briliáns kezdet, a folytatás egyáltalán nem úgy alakult, ahogy Blanka szerette volna.

Mentorával több dalnak is nekiugrottak, de hiába: Blanka mindegyikről azt érezte, hogy kevés lesz az élő showhoz. Miközben az egész hete bizonytalanságban telt, volt egy pillanat, mikor teljesen összeomlott. Azt mondta, ebben a pillanatban úgy érezte magát, mint egy kislány a szavalóversenyen, aki képtelen egyetlen szép hangot is kipréselni magából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top