Sztárok

Félő, hogy állami gondozásba kerül Terry Black lánya

Haza kell költöznie Magyarországra Terry Black gyermekeinek, a gyámságukat elvállaló Árvai Mónika ugyanis csak így tudna gondoskodni róluk.

A 14 éves Fanny és a 18 éves Dani ugyan évek óta Münchenben él, most a gyámjukkal mégis kénytelenek visszatérni Magyarországra, különben a kislány egy német intézetbe kerülhet – írja a Blikk. Árvai Mónika ugyan vállalta Terry Black végakarata szerint a gyámságot, a német gyámhatóság azonban egyetlen fillérrel sem támogatta eddig az árvákat, sem a róluk gondoskodó asszonyt, aki szinte már felélte megtakarított pénzét. Mónika szerint mindenképpen haza kell költözniük, különben Fannyt intézetbe viszik.

„Bármelyik pillanatban jöhetnek kilakoltatni, amivel egyszerre a gyámhatóság is érkezik, és Fannyt elviszik intézetbe. (…) Szerencsére a kislány is szeretné ezt elkerülni, inkább hazaköltözne velünk” – mondta az asszony, aki szeretne mihamarabb hazaköltözni a gondjaira bízott gyerekekkel. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top