Sztárok

Ő nevelheti tovább Terry Black gyerekeit

A gyerekek nem tudták, hogy apjuk az egyik barátnőjét kérte meg végrendeletében, hogy vigyázzon rájuk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Terry Black lánya, Fannyka pakolászás közben megtalálta szeptember 16-án elhunyt apjuk végrendeletét. A gyerekek nem is sejtették, hogy gondviselőjük a nyilatkozat alapján az előadóművész egyik barátnője, Árvai Mónika lesz. 

„Ismerjük és szeretjük Mónikát, de azt nem tudtuk, hogy apu azt akarta, hogy ő neveljen minket” – mondta a Blikknek Danika, aki szombaton tölti be a 18. életévét. Ha a fiú feladná tanulmányait, és elmenne dolgozni, akkor húga gondviselője is lehetne, ám ezt Mónika – akit Terry Black közel 18 éve ismer – nem hagyja.

Egy kép 2016-ból (Fotó: Facebook)

Mónika az előadóművész halála után rögtön intézkedni kezdett, feladott mindent otthon, és rohant a gyerekekhez, akik nagyon nagy bajban vannak. Terry Black ugyanis rengeteg adósságot halmozott fel. Október végén ki kell költözniük otthonukból, ha nem egyenlítik ki a 10 ezer eurós adósságot. Mint kiderült, Terry 8 hónapja nem fizette a lakbért, a bankszámláján nincs egy fillér sem.

Ha ez még nem lenne elég, a temetés körül is vannak gondok. A hamvasztás sokba kerül, és a hamvak hazaszállításáért is jelentős összeget kellene fizetni.

Terry Black egyébként két kutyát is árván hagyott. Egyelőre az ő sorsuk is bizonytalan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top