Sztárok

Terry Black lánya megtalálta a végrendeletet

10 napja hunyt el Terry Black, a lánya, Fanni most találta meg a végrendeletét.

Szeptember 16-án, egy müncheni kórházban halt meg Terry Black, aki nemrégiben még arról álmodozott, hogy hazaköltözik Budapestre, sőt már a lakást is kinézte. A gyerekei mindenképp Németországban maradtak volna, de így, hogy elvesztették az apjukat, ez véglegessé vált. Danit és Fannit is nagyon megviselte az elmúlt pár nap – a kislány nemrég találta meg a végrendeletet, de még nem fedték fel, mi áll benne. 

Egy kép 2016-ból (Fotó: Facebook)

Fannika drága fejében is nagy a zűrzavar, előfordul, hogy Apának hív. Félnek attól, hogy amikor elmegyek ügyet intézni, nem jövök vissza hozzájuk. Amikor a kislány megtalálta a postaládában a levelet, miszerint 10 ezer eurós tartozás miatt ki kell költözniük a lakásból, nem akarta nekem megmutatni… Attól tartott, ha én ezt megtudom, akkor elhagyom őket. Számomra természetes, hogy mindenben igyekszem nekik segíteni, legyen az anyagi vagy lelki támogatás. Hogy mi lesz velük? Egyelőre annyi biztos, hogy Fanni megtalálta Terry végrendeletét, amiben németül és magyarul is le van írva, hogy azt szeretné, ha vele bármi történne, akkor Dani és Fanni hozzám kerüljenek. Kérdés, hogy ez mennyire hivatalos, ezt a hatóság joga eldönteni. Mindenesetre, én vállalom őket, ha ez így van, akkor költöznek hozzám Svájcba. De ez még idő kérdése, mire tisztázódik” – mesélte az ACNews-nak Terry Black jó barátja, Mónika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top